婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

我個F發現我條頸兩邊抬高頭就有腫,但係唔痛既,宜家有D驚驚地,要睇乜科?

瑪瑙宮

引用:我個F發現我條頸兩邊抬高頭就有腫,但係唔

原帖由 cally_yu 於 16-11-26 發表
我個F發現我條頸兩邊抬高頭就有腫,但係唔痛既,宜家有D驚驚地,要睇乜科? ...
可以去馬會診所睇醫生。再問醫生轉介睇邊科。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

moonlight9198 發表於 16-11-27 20:16
可以去馬會診所睇醫生。再問醫生轉介睇邊科。

請問賽馬會診所係唔係要去登記之後電話預約?冇去睇過街症唔知點樣

瑪瑙宮

引用:Quote:moonlight9198 發表於 16-11-27 20:1

原帖由 cally_yu 於 16-11-27 發表
請問賽馬會診所係唔係要去登記之後電話預約?冇去睇過街症唔知點樣
首次要帶身份證去你附近住果區馬會診所登記。咁登記左電腦有記錄。先可以打電話登記約睇醫生。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

moonlight9198 發表於 16-11-27 22:04
首次要帶身份證去你附近住果區馬會診所登記。咁登記左電腦有記錄。先可以打電話登記約睇醫生。

...

(emoji),唔該曬,Thx

複式洋房

甲狀腺,可能甲亢,可能甲低,我岩check 左都係甲低

大宅

avaliu 發表於 16-11-28 13:16
甲狀腺,可能甲亢,可能甲低,我岩check 左都係甲低

啱去私家診所抽血等報告

首頁

尾頁

跳至