跳至

首頁

尾頁

別墅

請問各位媽咪有無好介紹?我人主香港區大坑個邊..有無D容易行平時又多人行的郊野公園徑呢?
我好想去吸下新鮮空氣...但等到老公星期日先陪到我去...我會好悶啊!我係第一胎..而家胎住BB 21週..成日瞓得唔好..又瞓得唔夠..唔駛返工都無用....我知唔夠瞓對BB都唔好..我雖然每日都好累但真係瞓唔著..

男爵府

回覆 #1 可愛小寶貝 的文章

你自己一個去行郊野公園真係好似好危險喎,點多人行嘅,平日都唔會多得去邊啦!不如你去行吓公園啦!起碼安全好多喎!

複式洋房

我鐘意去大平山, 好多人行山架,
不過我只係行上, 落山就會搭車.
都可以行成3個鐘架.

別墅

大潭水塘近陽明山莊果度好易行, 大部份平路, 連我呢d運動白癡都行到呀! 大約個零鐘就行完!

但佢有兩條路架, 一條叫紫羅蘭徑好辛苦, 第一次同老公去時佢帶錯路行左呢條, 俾我鬧到佢死!

大宅

可愛小寶貝 , 我同你一樣...成日都訓得唔好..每日起身返工..真係好鬼唔情願呀. sunday去了塔門走一轉....之後真係好好訓呀...你可以去行下大潭..側魚涌.等都易行架....不過最好都係等你老公陪你一齊..安全d呀!

別墅

多謝您的意見啊!我以前同教會的朋友30人行過一次.有大有細一齊行..真係好易行架...我諗都係等到SUN先行啦...有老公陪安全D....萬一有咩事都有人照顧!唔該晒!

原文章由 bobg 於 08-12-2 09:56 發表
大潭水塘近陽明山莊果度好易行, 大部份平路, 連我呢d運動白癡都行到呀! 大約個零鐘就行完!

但佢有兩條路架, 一條叫紫羅蘭徑好辛苦, 第一次同老公去時佢帶錯路行左呢條, 俾我鬧到佢死! ...

別墅

多謝您的意見...我今日一個人去左金鐘的香港公園行..都好舒服....好多樹木架.....我諗住遲少少約一兩個朋友去個度食LUNCH或者食TEA...但個間L16既CAFE的食物都唔算平架....但個度行下都幾舒服...一個人便唯有去個度行啦...星期日先等老公陪去大潭啦!

原文章由 bebe2009 於 08-12-2 11:48 發表
可愛小寶貝 , 我同你一樣...成日都訓得唔好..每日起身返工..真係好鬼唔情願呀. sunday去了塔門走一轉....之後真係好好訓呀...你可以去行下大潭..側魚涌.等都易行架....不過最好都係等你老公陪你一齊..安全d呀! ...

首頁

尾頁

跳至