自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

法國書店同網站出售一本“書”,一個盒裡面,有一個公仔(巫毒娃娃)12眼針同埋56頁法國總統薩爾科齊幽默傳記...用途係教你用針拮公仔就可以祛除黴運云云!
於是法國總統就入稟法庭,企圖阻止製造商出售此“書”不過打輸左~消息一出仲搞到所有公仔一夜之間斷哂市...萬支針插在身~都唔知佢夜晚點樣可以有覺好訓?

1) 如果香港有得賣,你會唔會買?
2) 假如會,你又想要乜野人嘅樣?

伯爵府

中國人一定唔會搵 d 咁嘢嚟玩, 鬼佬真係百無禁忌.

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

如果係特警成個樣一定會買...

特首都想...

唔知有無人想買大臣呢...

水晶宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

:;pppp: 無興趣~損人不利己

男爵府

2019勳章

如果可以自製...
買佢10個8個~ 剪曬D狗官D報紙相...痴上去...

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

早幾年我公司x'mas party就試過secret santa有人送呢種巫毒公仔俾其中一個大老闆個秘書 佢老闆知道後好唔開心, 因為佢都心知啲人係唔鍾意佢, 叫佢秘書插佢

禁止發言

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至