親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我岩先PLAN 左個行程, 大家又交流下, 比下D 意見丫. 我諗住中間三日先租車.

住名古屋駅 OR 榮
Day 1(Sat) – HK to 名古屋
Day 2(Sun) – 東山動物園
Day 3(Mon) – Suzuka Circuit (Drive)

住高山
Day 4(Tue) - 飛彈民俗村 (Drive)

住名古屋駅 OR 榮
Day 5(Wed) - 白川鄉 & 河川環境樂園 (Drive)
Day 6(Thu) - Legoland
Day 7(Fri) - 鐵路館 &名古屋港水
Day 8 (Sat) – 常滑Aeon & 名古屋 to HK
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

男爵府

畀面勳章

Lqueenie 發表於 16-12-20 18:51

我訂左montblanc, 貪佢又平又在名古屋駅又可以住2大2小

你兩個小朋友幾大?呢間酒店可以比兩小入住?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

bin 發表於 17-1-21 16:17
你兩個小朋友幾大?呢間酒店可以比兩小入住?

酒店冇直接話幾歲可以免費, 只係話2大2小(7,8) 比入住一間房

男爵府

畀面勳章

Lqueenie 發表於 17-1-21 20:06
酒店冇直接話幾歲可以免費, 只係話2大2小(7,8) 比入住一間房

係咪要2張床果隻先得?

你book 左 邊隻房型?

我一個3一個6

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

bin 發表於 17-1-21 20:13
係咪要2張床果隻先得?

你book 左 邊隻房型?

Agoda 寫6歳以下可免費入住

我訂雙床房

首頁

尾頁

跳至