自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

如題,我係網上淨係搵到圖片,唔知邊到有得買,好似要成$1500蚊,係咪真係要咁貴架?

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:請問邊到可以訂Tsum Tsum 既倒數月曆?

嘩, 要咁貴㗎

大宅

樂晴天 發表於 16-11-29 07:56
如題,我係網上淨係搵到圖片,唔知邊到有得買,好似要成$1500蚊,係咪真係要咁貴架?

日本出ga, 在香港向代購買,大約1100至1200。
不包圖中winnie 聖誕圈。

珍珠宮

evayu123 發表於 16-11-29 08:11
日本出ga, 在香港向代購買,大約1100至1200。
不包圖中winnie 聖誕圈。

請問知唔知如果連埋個圈要幾$?

大宅

樂晴天 發表於 16-11-29 08:14
請問知唔知如果連埋個圈要幾$?

個圈460至500

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

樂晴天 發表於 16-11-29 07:56

sogo 七樓見過。300幾 但未必同款

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

jacky1666_hk 發表於 16-11-29 09:03

係...SOGO之前我都見到

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

價錢應該已連埋公仔?

珍珠宮

jacky1666_hk 發表於 16-11-29 09:03

我諗可能無另一款,因為應該無咁平。

珍珠宮

evayu123 發表於 16-11-29 08:19
個圈460至500

係咪可以散買?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔平呀

大宅

樂晴天 發表於 16-11-29 12:02
係咪可以散買?

你可以search facebook 的賣買group, 我見成日有人夾唔同人物,一齊買一set.

首頁

尾頁

跳至