自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

本身只是一封通知繳款信, 但入面竟然錯誤地夾住了寄給第三者之信件, 即是我看到了其他客人的資料. 這麼低級的錯誤竟然可以發生. 剛才我已打電話去CS反映. 私穩何在!!!!!!!

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

珍珠宮

回覆樓主:

大宅

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章

珍珠宮

Doris 發表於 16-11-29 11:19
本身只是一封通知繳款信, 但入面竟然錯誤地夾住了寄給第三者之信件, 即是我看到了其他客人的資料. 這麼低 ...

唉!我公司啲人都試過寄了第二啲客嘅野比人

子爵府

我曾經收過某政府部門既信, 對方又係發生這種錯誤

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

類似咁樣既事我都發生過...

間保險我冇用過,某日收到封信地址冇錯入左我信箱,收件人係CHEUNG XXX XXX 而我知道我隔離屋係姓CHENG我初初以為係寄比佢地,點知又唔係原來係寄比我地隔離座同我個單位既人..

wcpcelia    發表於 16-11-29 12:05

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

洋房

子爵府

C6之前收到加拿大領事館寄通知信黎話拎passport ,都寄左其他人既資料黎

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

男爵府

試過續BNO,佢寄返出世紙true copy 俾我,但入面連埋另外一個國家嘅申請人嘅結婚證明書

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

wendyplc 發表於 16-11-29 11:43
試過續BNO,佢寄返出世紙true copy 俾我,但入面連埋另外一個國家嘅申請人嘅結婚證明書
...

呢個好嚴重喎

別墅

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好唔小心

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至