美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

民房

為你美容屋(李姑娘) 差點被害至毀容(本人親經歷)

:cry: 本人一直有去李姑娘美容屋修眉,李姑娘經常推銷佢自己的產品怎樣好那樣勁,話別人A,B用得幾好,剛剛開始時心想試一下佢D產品... :evil: 一試即中蕉,面上不停出一粒粒,之後李姑娘就說不會只是你不董用,之後本人就算數沒有用了,以為自己不合用,她的產品很貴比很多大牌子還貴,心想就當破財吧....過了很久兩年多本人也忘記了.不過一直去修眉,但每次李姑娘一樣同你說怎樣好那樣勁,有一次她又說誰用得幾好,本人又一次中蕉只是想買一樣暗瘡水,她們就說要用上她其他產品才有效,最後就買齊晒,沖涼的也買了 :cry: 之後一樣爛面加爛身,我問她為什麼,她叫我繼續用,點知不斷爛面加爛身,最後還要睇醫生,睇了很多錢,醫生說她的產品很有問題,不明來歷一水筒大陸嘢,自己人手入瓶超不衞生,還叫你不斷用手巾擦瞼,真是不知所謂.還說人不董用.之後問消費者委員會,叫我自己去睇醫生正名去敢回錢,唉..敢回錢又什麼用已經留下很多印 :evil:  之後本人得知有很多人也曾經中蕉,原來為你美容屋有{做妹}的,全是李姑娘自己請回來的,每一兩個鐘就有(妹)等李姑娘問佢地用得幾好,等其他人買佢D超貴不明來歷產品, 大家千真萬確.請不要試錢無咗不緊要面爛晒就無得救.請問有無人中蕉回應.本人也有很多朋友沒有再去因為很不衛生
ps. 本人一向沒有很多暗瘡,只是間中一兩粒咋

大宅

Re: 為你美容屋(李姑娘) 差點被害至毀容(本人親經歷)

How terrible! Where's the shop?

民房

九龍長沙灣東京街40-42號東寧大廈地下B舖

洋房

wa!!!!!!in where ga?very
Take care ar~~~

大宅

我兩三年前都有去修眉, 佢時常說修完後幾時會改好運,
又要生眉之類, 買生眉水幾佰元得好細支, 不過我都沒有
買到, :-P 做facial只做過一次, 因覺得麻麻, 而幫你做facial
d姐姐個面都好白, 自從之後沒有去啦, 因聽人講條眉唔
好比人修, 現在自己修下d雜毛咁啦.
希望你早日康復! 會否留下印呀. :-|

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都去阿李姑娘度修眉修左好耐啦, 係修得幾靚既, 後來仲試埋去面毛tim, 都ok架, 但點知最近去個次, 唔知係佢, 定係佢d妹妹仔, 幫我剃左右邊中間執眉毛 我問佢, 仲唔認, 叫我下次返來, 幫我救返~~ 我返屋企愈睇愈唔對路, 愈睇愈慶.. 之後就無再幫親過佢, 而家都係自己修下d什毛咁o

至於搽面既野, 我就無用過, 因為價錢好旭利, 又唔知咩牌子, 咩料, 都有心動想試架, 但由於$$太旭利, 理智令我清醒返, 最終無買到, 好彩~~

祝您早日康復o

民房

多謝大家安慰,現在己看醫生了,但是己留下很多暗瘡印..唉.
她還說風涼話..以後不會再幫襯...害人不淺
?-(

別墅

希望你快些好反.
Good Luck!!!
[img align=right]http://www.imagestation.com/members/doreme04[/img]

民房

應該有很多人中蕉,但係又唔知可以點投訴,消費者委員會又唔得, 請問有無人知道怎樣可以投訴,可以點做...

男爵府

我都去過呢間野到修眉,後來無去,因為覺得又貴又普通,最慘好似輪街症咁輪法!佢o個度o的人做facial好恐怖,一個個訓晒o係張床到係人都可以見到(因為o係正間野中心)

民房

完全同意,我曾經去過修眉,真系好貴,仲差d落搭買修眉course,好在被同行的朋友喝住,兼自己剛剛未出糧,逃過一劫,見佢D什麼洗面美白產品似大陸貨,都怕有不知名的成份,原來D有效果的客是”妹”。

男爵府

但我聽人講而家呢間咁既野仲好生意過以前呀!一於唱衰佢

子爵府

育兒性格勳章

我都去過一次,但去完個次之後就唔再去 . 因為勁討厭佢講到自己天下無敵:-x , 講到自己仲勁過救世主. 修眉就好似畀佢睇相咁. 如果真係好似呀李姑娘講到咁好的話, 呢個世界d 人剩係去佢到修眉就得架啦, 其他乜都唔洗做就有錢入袋架啦. 佢都痴痴地的.

禁止訪問

民房

佢D嘢話自己日本貨,真係講大話唔眨眼.. 明明大陸貸,當你早上或下午去一定見到一個個白色水桶,一桶桶不衛生人手加工入樽,包你睇到眼光光..大開眼界.. 李姑娘金句" 用佢產品美白去粒粒去斑,一百分, 出面其他美白彩光,一定唔好信包你零雞蛋 " 真係不知所謂,成日叫D"妹" 講自己親身經歷, 正死八婆 :evil: 好似撞鬼一樣,上了她當..

民房

因為佢現在成日買廣告,所以有很多新人去.. 但我自己D朋友現在到不去了, 因為不段加價修眉單次$98. 特意要客人開course ,因為沒有人去做面, 所以不段推銷佢d產品.
洗面細枝 $368. mask$698.補水gel$498,生眉水$498............價錢是否很變態. 什麼名牌子也不用..
最傪比錢佢賺,還要尖酸刻薄話你,如果你唔買仲教訓你,話自己好人教醒你,袋錢入你個袋咋..傻瓜.. 如果買了,閒閒也最少無幾千

子爵府

育兒性格勳章

係呀. 佢個次都係咁講,but, no way, 我唔buy 佢喎.
[quote]話自己好人教醒你,袋錢入你個袋咋..傻瓜.. :evil:

大宅

完全同意, 我都係受害人之一...我本來一年都無三兩粒暗瘡,用過佢d 野之後, 出到唔清唔楚, 仲要比佢當好多人面話我笨,唔識用...

男爵府

睇完你地d留言, 感覺貪靚貪出個禍咁, 所以我一直都堅持唔去做facial, 第一唔知用埋D咩野o係塊面度, 佢話好姐, 你合埋雙眼鬼知, 第2, 叫你買埋超貴既套票, 第3, sell你買佢唔知咩牌子既野。 唔好話呢個李人渣啦, 我識得有人開美容院, 夠膽死去萬寧度買d cheap野, 跟住倒落去自己買既白色樽度充貴貨, 賣貴十倍都見過, 同你做完facial, 拿d水喉水用塊綿花整下你塊面, 又話同你搽左隻oil free防敏感toner! 你話幾cheap丫~~~
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

伯爵府

我好耐之前去佢度修眉, 而家已經無去啦! 因為佢把口真係衰到無人有, 超級賤精黎gar! 我初初去佢度又話幫我生眉, 跟住又叫我買生眉水, 我費時佢煩我, 咪吹水話已經同個friend夾份買左囉! 仲有佢個d野全部都係大陸野黎架, 都唔明點解有咁多人幫佢買d不知名護膚品, 仲要大大聲多謝佢!!!?-(?-(

佢個人真係好鬼衰架, 佢以前有個女仔叫雪雪, 做左好多年而家無做個個呀, 佢話李姑娘對佢屋企人都好衰gar, 供仔女讀書要仔女簽欠單, 第時搵到$要還, 仲有又話佢老公想同佢離婚, 佢就送架benz俾佢求佢唔好走, 唔知真定假!

我最近去過一次, 離晒譜, 加到成$98一之, 佢又不停咁sell我買修眉個package, 我以後都唔會去, 咁鬼貴, 我去bobbi brown都係$150之麻, 貴少少, 起碼唔駛受佢氣麻!!!

首頁
12345...6

尾頁

跳至