使用意見

跳至

首頁
12345...6

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

其實我已經無再加入討論,但剛剛收到通知封舖,話嚴重離題喎,唔通全部jm要加入捧pan post先得

翡翠宮

咁嚴重?

珍珠宮

回覆樓主:

離題不代表不支持某人喎

應該係講講下講左去第二度先叫離題
(我無追post~)

水晶宮

回覆樓主:

岩岩想留言,留唔到。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

終極熊貓 發表於 16-11-29 15:32
離題不代表不支持某人喎

應該係講講下講左去第二度先叫離題

係咩,講到咩?

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

回覆 cindy618 的帖子

應該係比PAN粉舉左....

瑪瑙宮

petitsomeone 發表於 16-11-29 15:32
岩岩想留言,留唔到。

去第二度無咁恐怖嘅post 玩

瑪瑙宮

廷廷媽 發表於 16-11-29 15:33
回覆 cindy618 的帖子

應該係比PAN粉舉左....

咁大嘅惡勢力

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

你係BK 講煎PAN 簡直想屎呀..............
supply 先係最正音呀!!!

wcpcelia    發表於 16-11-29 17:00
SavannaCrutchet    發表於 16-11-29 16:50
bobosweet    發表於 16-11-29 16:24
FiFiMa    發表於 16-11-29 16:05
YanYan0116    發表於 16-11-29 16:03
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

瑪瑙宮

lemontea520 發表於 16-11-29 15:37
你係BK 講煎PAN 簡直想屎呀..............
supply 先係最正音呀!!!

無言

珍珠宮

cindy618 發表於 16-11-29 15:33
係咩,講到咩?

我咪話我無追post,我只係解釋一般對“離題”呢兩個字嘅理解~

如果如你所講因為不支持而封,個(被安排)罪名應該係“不實”或“言論過火”~

珍珠宮

cindy618 發表於 16-11-29 15:36
咁大嘅惡勢力

講兩講就當真,好似咁樣惡啲~

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cindy618 發表於 16-11-29 15:30
其實我已經無再加入討論,但剛剛收到通知封舖,話嚴重離題喎,唔通全部jm要加入捧pan post先得:un ...
會唔會係由發迫正唔正確, 變左支持同反對煎PAN討論呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

終極熊貓 發表於 16-11-29 15:39
我咪話我無追post,我只係解釋一般對“離題”呢兩個字嘅理解~

如果如你所講因為不支持而封,個(被安排) ...

okok

"不實" "言論過火"都安排唔到俾我 ,因為那是事實,同埋我無過火,我只係寫出事實,同打左隻公仔

男爵府

cindy618 發表於 16-11-29 15:30
其實我已經無再加入討論,但剛剛收到通知封舖,話嚴重離題喎,唔通全部jm要加入捧pan post先得:un ...

送隻俾你呵返

teresayan07    發表於 16-11-29 17:02
FiFiMa    發表於 16-11-29 16:06
nieualma    發表於 16-11-29 15:52

瑪瑙宮

angelacch 發表於 16-11-29 15:41

好煩呀

瑪瑙宮

Bu-bie 發表於 16-11-29 15:44
送隻俾你呵返

哇,多謝夾盛惠,無禮貌都要講:唔要呀,退返俾你

FiFiMa    發表於 16-11-29 16:06

珍珠宮

cindy618 發表於 16-11-29 15:43
okok

"不實" "言論過火"都安排唔到俾我 ,因為那是事實,同埋我無過火,我只係寫出事實,同打左 ...

佢都唔係話你,係講個post嘛,不過你係樓主,封你野都要通知聲你嘅~

珍珠宮

angelacch 發表於 16-11-29 15:41

呢個似啲~

首頁
12345...6

尾頁

跳至