親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

想12月 or 1月份跟團去海南島, 跟邊間好呢?? 有冇人近期去過, 比d意見啦?? thanks!

伯爵府

王國教室勳章 好媽媽勳章

Please check PM.

別墅

thanks!

原文章由 samsmama 於 08-12-2 14:54 發表

大宅

我想過年去海南島呀,有冇好介紹?
一家大細

原文章由 samsmama 於 08-12-2 14:54 發表

珍珠宮

睛靈勳章

講真海南島唯一賣點係酒店幾靚,同有個海灘,去海南島唔駛跟團, 海南島得海灘,酒店,冇咩地方值得去,否則浪費時間, 如果有幾歲或以上小朋友, 我推介下龍灣Hilton, 因為有個幾大既泳池同滑水梯,人造沙灘,小朋友未夠四歲都玩得好開心,而且泳池有救生員看守,相對安全,我見過sheraton寫明冇救生員,後果自負,仲有,千萬不要食海鮮,如果你唔介意比人呃,當傻仔,就即管食

[ 本文章最後由 jollyma 於 08-12-2 17:09 編輯 ]

複式洋房

冬天去海南島?咁咪無陽光海灘玩?咁冬天去海南島有咩野玩架?

男爵府

海南島真係純玩酒店, 出面d所謂景點不去也罷, 所以跟咩團都無所謂, 最緊要跟豪華團, 要食好住好.

禁止訪問

伯爵府

我夏天去完, 講真個句, 海灘並不漂亮, 跟本太大浪, 唔游得水嫁...不要抱太大期望....

比起浮羅交怡個di碧錄既海水, 差天共地!

原文章由 youcool 於 08-12-6 14:11 發表
除了美丽的沙滩和酒店,其他也没有什么好玩的。不必跟团。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

個次我跟過中X社之後就mouth:
其實行程間間都係咁上下,但係D團友就........
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至