自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大家用開邊隻梳打粉?同埋係邊度買?我用開果隻係百佳買(圖),但已經好耐都無貨!有無好用既梳打粉推介?想用黎洗碗/洗衫加少少...
Thanks~~~

男爵府

會唔會在烘焙用品店有

水晶宮

引用:大家用開邊隻梳打粉?同埋係邊度買?我用開

原帖由 艾森 於 16-11-29 發表
大家用開邊隻梳打粉?同埋係邊度買?我用開果隻係百佳買(圖),但已經好耐都無貨!有無好用既梳打粉推介? ...
街市凍肉舖有,雜貨店試下

我的最愛: 老公, 仔仔, 同來緊既女女, 老豆

子爵府

街市雜貨舖多數都有

男爵府

回覆樓主:

烘焙店8蚊一盒

wcpcelia    發表於 16-11-30 09:21

珊瑚宮

畀面勳章

sumchanma 發表於 16-11-29 18:33
會唔會在烘焙用品店有

烘焙店會有,不過小心留意可能係大陸淘寶貨。

我都搵咗好耐,先幾日喺惠康見到,一口氣買咗四盒看門口。

珊瑚宮

畀面勳章

satu 發表於 16-11-29 18:37
烘焙店8蚊一盒

可能係大陸淘寶貨。

男爵府

回覆樓主:

家興超市有賣呢隻

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

小可愛11 發表於 16-11-29 18:48
可能係大陸淘寶貨。
但係點分別呢?
你地通常點用呢?我用過唔覺得有清潔功能嘅?

男爵府

可能係大陸淘寶貨。

我在二duck 胃買架

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆:好用既梳打粉邊度有得買?

家興有,$7有找,400幾g一盒好抵用

子爵府

烘焙店會有,不過小心留意可能係大陸淘寶貨。

我都搵咗好耐,先幾日喺惠康見到,一口氣買咗四盒看門口。

原來會有淘寶梳打粉架~要小心d先得
所以我想搵返呢隻...惠康搵過都無...我再搵搵

大宅

回覆:好用既梳打粉邊度有得買?

我這盒在胃康買,是擺放在洗衣粉/清潔用品類

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

艾森 發表於 16-11-29 18:31
大家用開邊隻梳打粉?同埋係邊度買?我用開果隻係百佳買(圖),但已經好耐都無貨!有無好用既梳打粉推介? ...

二德惠

男爵府

回覆樓主:

惠康

珊瑚宮

畀面勳章

魚兒小寶貝 發表於 16-11-29 18:52
但係點分別呢?

個 packing 係中文簡體字。

珊瑚宮

畀面勳章

艾森 發表於 16-11-29 18:55
...

淘宝

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

街市雜貨舖$6.5

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

艾森 發表於 16-11-29 18:55
...
淘寶仲貴過香港賣呢家興6.9/盒

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

魚兒小寶貝 發表於 16-11-29 18:52
但係點分別呢?
加入熱再抺油漬, 超乾淨

首頁

尾頁

跳至