美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Pretty House facial & body 做得好唔好,
價錢如何, 會不會好 Hard sell, thank.

男爵府

即是"儷凝美聚", 請給意見, thanks.

原文章由 yeungmammy 於 08-12-2 13:31 發表
Pretty House facial & body 做得好唔好,

伯爵府

VERY HARD SELL.

原文章由 yeungmammy 於 08-12-2 13:31 發表

大宅

我屋企附近有一間,經過門口實比佢拉住,成人見sales企出門口拉客,未幫襯已經拉,入去咪仲勁!

男爵府

是否 "坑口"那間

原文章由 YYB 於 08-12-3 13:17 發表

我屋企附近有一間,經過門口實比佢拉住,成人見sales企出門口拉客,未幫襯已經拉,入去咪仲勁!

伯爵府

係, 真係好煩 , 我是買COURSE 做的 , 每次做 FACIAL, 都叫你扣多一個 COURSE 做其他 FACIAL , 即總數扣兩個 , 次次都係咁 , 攪到我還有 8 個 COURSE , 都唔敢去 .

原文章由 YYB 於 08-12-3 13:17 發表

珍珠宮

係咪灣仔個間?
原文章由 EMILY03 於 08-12-3 12:43 發表
VERY HARD SELL.

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章

我係pretty house 做facial & body 已3年了...佢地hard 唔hard sell ?..我覺得間間都係咁..佢地想賺多D $ 一定係咁...睇下你自己有無定力...

當初佢地都成日sell我野, 但我表明 1) 我唔會買多個一個course, 用完先再買 2) 我點知你地會唔會close..買太多, 無保障...

就咁, 佢地都不會太hard sell 我了..sell 一定有, 我同佢地講, 唔買住...that's all...佢地都無我計...

禁止訪問

男爵府

回覆 #10 heichunmum 的文章

Thanks All.

禁止發言

水晶宮

very hardsell, likes modern beaxty!!
won't join again ! :;pppp:

首頁

尾頁

跳至