論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

姐姐住Roxas, 要香港到馬尼拉,第二日早上再轉內陸機到Roxas,返來又要Roxas-->Manila --> Hong Kong, 不過可以同一日飛!
請問Travel allowance 要俾幾多錢?
又搭Cebu Pacific,包稅及燃油附加費,HKD2,000貴唔貴呢?

大宅

push push!
請問有冇人知??

別墅

原文章由 lamlambo 於 08-12-2 13:40 發表
姐姐住Roxas, 要香港到馬尼拉,第二日早上再轉內陸機到Roxas,返來又要Roxas-->Manila --> Hong Kong, 不過可以同一日飛!
請問Travel allowance 要俾幾多錢?
又搭Cebu Pacific,包稅及燃油附加費,HKD2,000貴唔貴呢? ...

首先佢係放假定約滿先, 如果係約滿就要計返車費比佢返回原居地, 如果係放假返去, 就係睇你心意la!
另外 cebu 都唔平wor, 我上星期問過 國泰同 菲航 都平過佢,不過都要睇返係邊日飛la, 仲有香港航空都平,你打去d大旅行社問la, 有時會平過d細行, 同埋佢confirm 左機票先比錢, 細行就多數收左你d錢先去訂, 唔一定有
仲有我想提返你, 我個菲姐同我講 cebu airline 搬左 land 嘅地點,好唔就腳, 要轉機同轉車返屋企好唔方便,以前我個菲姐一定要by cebu貪佢可以寄重d野, 呢次佢都話唔搭cebu la~ 呢一點你都要考慮下wor

大宅

Kellyho123,
Thank you!

原文章由 kellyho123 於 08-12-3 12:32 發表

首先佢係放假定約滿先, 如果係約滿就要計返車費比佢返回原居地, 如果係放假返去, 就係睇你心意la!
另外 cebu 都唔平wor, 我上星期問過 國泰同 菲航 都平過佢,不過都要睇返係邊日飛la, 仲有香港航空都平,你打去d大 ...

首頁

尾頁

跳至