時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

我深深的不明白為何班漢奸可以理直氣壯地誣捏港府和梁振英陰謀對付民選垃圾議員。

大宅

回覆樓主:

做立法班賤人不依法做事卻隻字不提,當七百幾萬都是港豬?

水晶宮

顆隻樣衰塗律屍,個心衰過個樣!成日話政治打壓,係你打壓香港人!
自由太多會令世人失去平衡

禁止訪問

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

mickeywinnie3 發表於 16-11-30 10:57
顆隻樣衰塗律屍,個心衰過個樣!成日話政治打壓,係你打壓香港人!

呢條友見到就想嘔,講真我平時食晚飯睇83台,但如有佢出現要即轉台,唔想嘔同埋聽佢講嘢整污糟我個腦_

子爵府

回覆樓主:

但係冇一個敢正面回應,劉小麗宣誓形式是否等同拒絕或忽略誓詞。 如果係的話,那麼 佢失去議員資格是否應該?

ranchu    發表於 16-11-30 23:39

珍珠宮

2024年龍年勳章

佢哋仲死撑

侯爵府

自己無做錯野人地又點入到位????
睇下其他犯民議員咪照乖乖咁宣誓

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仲有points撐?

男爵府

引用:我深深的不明白為何班漢奸可以理直氣壯地誣

原帖由 sum-yan 於 16-11-30 發表
我深深的不明白為何班漢奸可以理直氣壯地誣捏港府和梁振英陰謀對付民選垃圾議員。
...
班垃圾賣港賊做咗乜嘢衰嘢都冇問題,識得鬧梁振英就得架啦,讀飽書班年青人一聽到就中邪咁一齊鬧,萬試萬靈,然後佢地之前做過乜?就好似失憶咁囉

伯爵府

老C最正係宣誓之後POST段虛妄宣言上FB, 段野佢自己POST架, 冇人屈佢打鴨佢喎 重有咩好撐

ranchu    發表於 16-11-30 14:52
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

珍珠宮

回覆:全部賤民派開記者會撐低能老屍

因為賤民同老屍大家坐同一條船!

萬一老屍被DQ,下一round可能輪到佢地

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

成班友強詞奪理, 做議員真係可以凌駕法律
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

子爵府

賤民, 我教你一個方法, 必贏

同政府講, 我地班賤民一致決定, 用集體離職而換取小麗老千一個

包你得到全民歡呼

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

1。證明佢地知玩大咗,民心不在佢地
2。補選絕對對建制同政府有利
3。為保一席,以對衡建制同政府,孤注一擲(而家係16:16)
4。保席成功,此例一開,以後就有排擾亂香港,佢地就可以混水摸魚

ranchu    發表於 16-11-30 23:42

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:仲有points撐?

原帖由 MsBusy 於 16-11-30 發表
仲有points撐?
鬧嚟鬧去未 梁振英、建制派囉!用咗萬能key

隻字唔提老千的錯處~不問對錯,只睇立場。泛民派就係咁㗎啦!

子爵府

#sammisammi# 發表於 16-11-30 15:14
賤民, 我教你一個方法, 必贏

同政府講, 我地班賤民一致決定, 用集體離職而換取小麗老千一個:noth ...

支持!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

MsBusy 發表於 16-11-30 12:47
仲有points撐?
犯民/公文袋做野邊洗要point架?歪理當真理係慣用技倆,再加上毒媒唔追問,由得佢地廢up,咁就成事架啦,佢地盡量都要保住同聲氣的議會,補選好大幾會比建制入多兩位,咁佢地唔過半數議席就無野玩,金主唔放水好慘慘豬架,係佢地立場點都要撐,為撐而撐呀!

男爵府

范民絶对与民為敵

男爵府

為反对而反对,完全沒有道理

首頁

尾頁

跳至