自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

注意四個字:價錢不貴。真是堅離地。

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

價錢不貴我覺得好好好貴喎,我呢d平民百姓真係食唔起

象牙宮

2024年龍年勳章

bks2014 發表於 16-12-1 09:37

今日報紙都有幾個專欄講築地,可能佢哋真係唔貴,有人請客呱…

pomanlife    發表於 16-12-1 11:18

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

伯爵府

搵笨, d 野貴到不得了, 仲唔新鮮, 係立食區d魚生已切開一片片沒有包保鮮紙, 就咁放雪櫃, 已雪到乾身, 有少少變色。係無乜客都切定哂先。 價錢好貴, 仲要立食, 不如正正經經搵間日本菜食店, 舒舒服服坐低食好過。

呢間 " 築地 " , 我去果時仲未有酒牌, 店內的清酒只可買走, 不可場內飲。即你買咗魚生都無 sake 配黎食。

仲有, 好多雪櫃都係 " 吉" , 無咩野賣, 千萬不要去, 中哂伏 !

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個人覺得應該唔算平

funfun759    發表於 16-12-1 16:21
961123    發表於 16-12-1 12:35

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

bks2014 發表於 16-12-1 09:37

唔貴?!如果質素好D,我真係唔會覺貴!
佢嘅價錢,喺出面求其求搵間一樣價錢,分分鐘好過佢!唔需要專登行入去果度食!

子爵府

佢應該姓李, 叫家誠

pomanlife    發表於 16-12-1 11:18

公爵府

2024年龍年勳章

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

佢仲成日讚香港仔魚市場D有野生海魚, 話打比老闆預訂就有得食.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

唔係好貴, 係超貴

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有錢佬去食當然唔貴啦 對於佢哋嚟講散紙啫

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:搵笨,++d+野貴到不得了,+仲唔新鮮,+係立食

原帖由 maymaggie 於 16-12-01 發表
搵笨, d 野貴到不得了, 仲唔新鮮, 係立食區d魚生已切開一片片沒有包保鮮紙, 就咁放雪櫃, 已雪到乾身, 有少 ...

侯爵府

maymaggie 發表於 16-12-1 10:10
搵笨, d 野貴到不得了, 仲唔新鮮, 係立食區d魚生已切開一片片沒有包保鮮紙, 就咁放雪櫃, 已雪到乾身, 有少 ...

我估計租務優惠期結束後,租金回復市價就捱唔住。

公爵府

回覆樓主:

做壞咗個開頭真難搞

公爵府

2018復活節勳章

惡性循環,經營不善。應該好快執。

珍珠宮

回覆樓主:

膳稿 想信系唔使俾錢

首頁

尾頁

跳至