潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問 Chanel The Rock flap chain bag(shiny leather)而家專門店仲有得賣嗎? 賣幾錢? 我好鍾意個袋, 見到ebay有二手, usd1600, 但如果唔差得太多都係全新好, 唔該幫幫忙~~Big Thanks in advance.

p.s.呢個款有無其他質地咖?

禁止訪問

別墅

thank you. i'm still struggling buy or not. you're very right, it's not leather...ai..but thank you for your information

原文章由 mrs.hamster 於 08-12-3 13:56 發表
Rock Flap 係舊款唔會有新嘅賣同埋佢係vinyl(膠)而唔係皮,值唔值就見人見智我又唔知新唔新淨,不過千金難買心頭好。

如果你話一樣係有個大flap嘅袋款好多時都有不過會係唔同皮囉。 ...

民房

hi~
i have one big size the rock, around 95% new, u can PM your email address to me, i can email photos to u.
原文章由 Libran 於 08-12-2 21:10 發表
請問 Chanel The Rock flap chain bag(shiny leather)而家專門店仲有得賣嗎? 賣幾錢? 我好鍾意個袋, 見到ebay有二手, usd1600, 但如果唔差得太多都係全新好, 唔該幫幫忙~~Big Thanks in advance.

p.s.呢個款有無其 ...

首頁

尾頁

跳至