自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章

http://www.ticketbuynow.com/wp-c ... %A0%B4%E5%9C%B0.jpg
呢張清楚D

翡翠宮

回覆 bibi2013 的帖子

都吾會呀. 可以呀, 佢成日行來行去. 我首場YELLOW 73段, 我都睇得好開心.
有飛已經不錯了. 真的.

伯爵府

回覆 MagDog 的帖子

唔該晒 !!!!

翡翠宮

回覆 cheuklokmom 的帖子

WELCOME. 請記得早D入場, CHECK IN一下.

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

MagDog 發表於 16-12-6 11:06

都吾會呀. 可以呀, 佢成日行來行去. 我首場YELLOW 73段, 我都睇得好開心.

聽完你咁講,即刻開心番

公爵府

虎到金來勳章

翡翠宮

係呀, 跟本開23場都吾夠. 本身可以去到25場到30場. 不過就吾係火速售罄啊. 但都冇期. 台灣6場小巨蛋, 20分鐘SOLD OUT. 幾多人叫佢開高雄場. 上海11月剛開完3場都吾夠, 3月已經又要再開.
所以有心去看又有飛真係好好. 不過, 真係好多國內人啊. 某些行為又引証了"文化差異" 狂錄VIDEO, 狂微信講野. 反身SELFIE, 好擾人.

香港主場冇柱冇電纜..音響又好. 主場係吾同D啊.

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

MagDog 發表於 16-12-6 11:23

係呀, 跟本開23場都吾夠. 本身可以去到25場到30場. 不過就吾係火速售罄啊. 但都冇期 ...

而家真係冇幾個好似學友咁好叫座力,唱廿幾場都要撲飛。 最緊要係佢好專業,唔似有D歌星又遲到,或者10點半就話唱完。 好期待星期六睇學友,下個月睇周杰倫,這個冬天很開心。

珍珠宮

我平安夜睇....超期待

珍珠宮

MagDog 發表於 16-12-6 11:23

係呀, 跟本開23場都吾夠. 本身可以去到25場到30場. 不過就吾係火速售罄啊. 但都冇期 ...
冇柱冇電纜.

翡翠宮

回覆 lovelykitty 的帖子

最多係頂的香蕉型SPEAKERS. 真係冇柱冇電纜.我今晚的位. $380

侯爵府

好媽媽勳章

留毛,睇吓我坐邊先
開心每一天

男爵府

我係數字第五行,唔知前面加多行呢,我都期待中。。。

公爵府

虎到金來勳章

真係堅正, 好期待

翡翠宮

Cwindy 發表於 16-12-6 12:46
我係數字第五行,唔知前面加多行呢,我都期待中。。。

咁就應該係第5行又或者第7行。睇仲下你邊區。

珍珠宮

MagDog 發表於 16-12-6 11:51

最多係頂的香蕉型SPEAKERS. 真係冇柱冇電纜.我今晚的位. $380
其實有幾多行係$380咖?我今次26行...希望冇野阻到啦....

翡翠宮

26行應該係680, 對嗎? $380好似由30行開始. 但去到幾高我又吾知啊.

男爵府

MagDog 發表於 16-12-6 13:12
咁就應該係第5行又或者第7行。睇仲下你邊區。

我係綠區呀

首頁

尾頁

跳至