自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

回覆 Emma0303 的帖子

E~~~ OK wo, 真係, 唔洗特登座暖 多謝你
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

子爵府

畀面勳章

回覆 cindy618 的帖子

我都係呀, 每次用都成樽座暖, 驚耐耐下, 下半枝會開始變, 不過有JM建議就話你暖左一次, 之後倒落其他盒仔, 用時刮出黎我覺得OK
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Tingche 發表於 16-12-5 10:51

我都係呀, 每次用都成樽座暖, 驚耐耐下, 下半枝會開始變, 不過有JM建議就話你暖左一 ...

都係辦法

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都係呀, 每次用都成樽座暖, 驚耐耐下, 下半枝會開始變, 不過有JM建議就話你暖左一 ...

都係辦法

瑪瑙宮

都係辦法

男爵府

請問香港耶裡有得賣?

子爵府

畀面勳章

回覆 ruby 的帖子

我諗如果多選擇D可以上網代購, 如果香港買唔知純唔純正

大宅

cindy618 發表於 16-12-4 00:36
我怕每日重覆咁做,破壞左佢裡面成份呀

因我是舀落小瓶(裝面霜那種),好快用完,用完再加,好似呢幾日天氣熱番D,我那瓶椰子油又變番液體了

大宅

ruby 發表於 16-12-5 16:52
請問香港耶裡有得賣?

我自己就在賣有機產品的店舖買,買有機冷壓椰子油,因我不是食用,所以要求不太高。

別墅

回覆:老婦仁 的帖子

學到野

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

請問過左期仲可以用嗎
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

子爵府

畀面勳章

回覆 草莓602 的帖子

我果樽都仲係唔識溶, 可能屋企都未至於熱, 我又放左陰涼地方, 琴晚見佢咁都唔溶, 將佢擺左係WIFI部機上機, 諗住慶溶佢

首頁

尾頁

跳至