親子旅遊

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

pauleung 發表於 16-12-4 23:03
好平呀。。。邊間airline??

泰航
個人簽名親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

sweety1 發表於 16-12-2 14:14
你在咩機呀?? 我坐泰航, 連稅$2251一個人

book左芭堤雅既airbnb, 住3晚一共 $3033

好平呀機票。。airbnb是那間酒店,上網找不到

大宅

sweety1 發表於 16-12-2 14:14
你在咩機呀?? 我坐泰航, 連稅$2251一個人

book左芭堤雅既airbnb, 住3晚一共 $3033

男爵府

pauleung 發表於 16-12-4 23:08

泰航

airbnb係民宿網

http://abnb.me/EVmg/a63y3t4LPy

個人簽名親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

pauleung 發表於 16-12-4 23:08

泰航

airbnb係民宿網

http://abnb.me/EVmg/a63y3t4LPy

男爵府

泰航

airbnb係民宿網

大宅

回覆樓主:

芭提雅有無咩villa推介,想方便一点行街的

大宅

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

男爵府

pauleung 發表於 16-12-4 23:21

villa多數都離市中心遠啲

子爵府

book左 1月30日 - 2月4日去曼谷芭堤雅

男爵府

本來想買定水上樂園飛,但宜家怕凍到游唔到水,所以唔買住

大宅

回覆 sweety1 的帖子

打算book 30/1- 4/2 曼谷5日4夜自由行CX 午去午返 住四星新酒店 每人$5000全包

男爵府

cttms922 發表於 16-12-12 10:03

打算book 30/1- 4/2 曼谷5日4夜自由行CX 午去午返 住四星新酒店 每人$5000全包

未book?

大宅

睇緊呀!
跟團四日三夜就$4500全包,搭thai airways,不過酒店無咁好。
但我同父母出遊,跟團又好似方便d!

大宅

2/2 (四) - 5/2 (日)

出發時間 早上約 07:45 至中午13:25 起飛

回程時間 抵香港約下午 14:00 至 22:15

選乘泰國國際(TG)航空公司

每人合共:$4503

團費 $3989

機票手續費 $60

機場建設費-經濟 $90

成人海外機場稅 $180

泰國機場保安稅(大小同價) $30

機場保安稅 $45

香港機場稅 $120

個人保險(至尊計劃)費用(已包括10%折扣 ) $189

網上報團優惠(成人) -$200

曼谷連續3晚住宿4星級酒店

The Bazaar Hotel 或 Chaophaya Park Hotel 或 Century Park Hotel

包門票

泰國凡爾塞宮

三頭神象博物館

包專車接送

Asiatique河畔夜市

曼谷地道夜市

翟道翟周未市集Chatuchak Weekend Market

包膳食

H5 HOTEL自 助午餐

Chocolate Ville『秘製 燒排骨』

娥姐 私房菜 『招牌 黑胡椒 炒蟹』

【1】個長青嘅跳蚤市場“翟道翟Chatucha Sunday Market”

【2】個HIT爆嘅夜市“Asiatique河畔夜市”“曼谷人氣地道夜市”

【3】個Post相靚景位“三頭神象博物館”“泰國凡爾賽宮”“Chocolate Ville歐洲小鎮”

【4】個大型Shopping Mall“Siam Discovery”“SiamParagon購物廣場〞 “Central World購物廣場”“EmQuartier &Emporium”

男爵府

cttms922 發表於 16-12-12 11:28

睇緊呀!

我鐘意自由行

大宅

我book咗1月29日-2月3日六日曼谷,坐泰航3大要$11xxx 連稅好費呀

男爵府

potatowwl 發表於 16-12-12 12:31
我book咗1月29日-2月3日六日曼谷,坐泰航3大要$11xxx 連稅好費呀

新年嘛,你幾多人呀

大宅

兩公婆加仔(12歲)

首頁
12345...12

尾頁

跳至