自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

喺九龍城上的士執到,但無乜電啦,如無人打嚟搵,聽日拎去警署

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

sillything 發表於 16-12-2 18:23

Up

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

無哂電又鎖咗機想打比佢拎番都唔得
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Up

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆:拾獲

別墅

sillything 發表於 16-12-2 18:23

請問是否三星電話,我朋友今日搭的士遺失了,如是可否通知我,謝謝

wcpcelia    發表於 16-12-3 18:44

水晶宮

Bobohk 發表於 16-12-2 18:59
請問是否三星電話,我朋友今日搭的士遺失了,如是可否通知我,謝謝

唔係呀,LG嚟架
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆:拾獲

是否屏裂曬 ?

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

別墅

sillything 發表於 16-12-2 19:00
唔係呀,LG嚟架

謝謝樓主

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:sillything 的帖子

Up

水晶宮

大力大力 發表於 16-12-2 19:03
是否屏裂曬 ?

應該係貼紙嚟,又好似係裂哂(emoji)

首頁

尾頁

跳至