自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Built-in Pro, 真係好恐怖, 本來跟據佢購買流程打去問點落單, 打去問佢咩都未問我, 未知我買乜就係咁叫我入左錢先, 聽電話個女仔粗聲粗氣, 問多幾下就覺得我好煩, 咁我問都係想了解多D je, 而且都諗住幫妳買架咁梗係問清楚, 最尾佢仲講粗口鬧我(而我係冇用粗口鬧過佢), 呢D咁既鋪頭, 黑社會咁既經營手法, 係真黑店, 大家千祈唔好幫襯, 睇番文先知呢度已有受害者, 好在我問多幾聲.

http://www.baby-kingdom.com//forum.php?mod=viewthread&tid=16263684&extra=&page=1

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

kimib 發表於 16-12-5 12:36
Built-in Pro, 真係好恐怖, 本來跟據佢購買流程打去問點落單, 打去問佢咩都未問我, 未知我買乜就係咁叫我入 ...

大宅

Built-in Pro, 真係好恐怖, 本來跟據佢購買流程打去問點落單, 打去問佢咩都未問我, 未知我買乜就係咁叫我入 ...

受氣、吾會幫襯,thx for sharing
做人至緊要開開心心 :-D

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:kimib 的帖子

男爵府

我問過野,最後無幫襯的
我問野時嘅待遇又無咁差
售價比出面平一千幾百就要咁受氣
咁寧願唔慳嗰一千幾百

男爵府

我問過野,最後無幫襯的
我問野時嘅待遇又無咁差
售價比出面平一千幾百就要咁受氣
咁寧願唔慳嗰一千幾百

大宅

BB防敏心得分享勳章

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

我爭啲想幫襯呢間買蒸焗爐添

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

我爭啲想幫襯呢間買蒸焗爐添

大宅

畀面勳章

咁都得

伯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 kimib 的帖子

個條女多數係老闆娘, 問多兩句就鬧你

子爵府

多謝分享,我也差點幫襯咗佢地

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

子爵府

多謝分享,我也差點幫襯咗佢地

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

係咪網店黎架?

珍珠宮

price.com.hk

我朋友買过又冇事播,仲介绍我去

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

剛剛幫襯左佢地買左個蒸焗爐,但全個過程都OK wor, no hard feeling。我先係上網問佢地攞個優惠價,幾個鐘後就what app覆返我,我都問左好左嘢,不過可能我全程都係what app。

隔幾日我就同我老公去左門市問 (當日係星期日),諗住順便買埋,個sale係有小小心不在焉,因為個日都好多客好多人黎問,但都算有禮貌。

首頁

尾頁

跳至