自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人現在用緊Diamond鑽石能量水機 for 飮水和沖涼????

不知好不好,請比些意見??

Tks

男爵府

我屋企有人做呢個~
我自己既意見係比其他都幾貴~佢地好似有得免費試用唔知30日定90日你可以試下先架~!!!
。。。。。。。。。。。

男爵府

畀面勳章

我自己用緊就覺得好正,佢幫到我全家,係真嘅,我個女之前唔飲水,唔食菜,4-5日之去一次大大,仲要柯好耐之得,有時會柯到出血嫁,而家每日都有得去啦
我個仔有濕疹,飲佢嘅水+埋用SAP機沖涼,而家冇再返發,
我奶奶有腎病,血壓高,佢飲左之後,而家食小幾粒藥,佢都不知幾開心呀
大家興趣想知好多D,可PM我嫁.
但佢都有唔好嫁,就係出水慢囉

男爵府

畀面勳章

而家冇免費試用嫁啦 但有得租機試用3個月囉
原文章由 ∼星子∼ 於 08-12-3 03:57 PM 發表
我屋企有人做呢個~
我自己既意見係比其他都幾貴~佢地好似有得免費試用唔知30日定90日你可以試下先架~!!!

子爵府

原文章由 包包b豬 於 08-12-3 20:33 發表
而家冇免費試用嫁啦 但有得租機試用3個月囉

我識一個狗痴,裝比隻狗用mouth:

男爵府

畀面勳章

我個朋友都安左嫁,比佢貓貓 飲水

男爵府

不過d水都幾甜架~!!我奶奶仲用黎洗菜,煲湯架~!!!
。。。。。。。。。。。

男爵府

前幾個月報紙話消委會研究出係無咩功效

公爵府

乜唔係早二三年比一大堆人話咗佢啲功效係假咩 !?
如果冇記錯 , 中大曹宏x講過話係假既 , 水務署同衛生署又曾經發過警告信比佢間公司 , 又有乜醫院 , 乜乜病協會話冇用 , 我記得當年報紙寫好多"鑽石能量水"既新聞 , 唔知有冇人記得詳情可以講吓

男爵府

畀面勳章

如果隻水係唔得,人地公司都汁左啦,做乜而家仲味汁之如,仲做得月黎月好喎,而家仲要開埋門市,所以我對E隻水,好有信心
人地講咩味又人講囉,我都係用家,仲用得好好沾,

男爵府

原文章由 MiuMiuLi 於 08-12-3 21:44 發表
乜唔係早二三年比一大堆人話咗佢啲功效係假咩 !?
如果冇記錯 , 中大曹宏x講過話係假既 , 水務署同衛生署又曾經發過警告信比佢間公司 , 又有乜醫院 , 乜乜病協會話冇用 , 我記得當年報紙寫好多"鑽石能量水"既新聞 , ...

香港D自來水同輸水管真係好5掂

始終有用過濾器好過冇用

大宅

may i know how much u need to pay per month??
can u tell me more detail about any extra fee??

tks

原文章由 包包b豬 於 08-12-3 20:31 發表
我自己用緊就覺得好正,佢幫到我全家,係真嘅,我個女之前唔飲水,唔食菜,4-5日之去一次大大,仲要柯好耐之得,有時會柯到出血嫁,而家每日都有得去啦
我個仔有濕疹,飲佢嘅水+埋用SAP機沖涼,而家冇再返發,:excite ...

男爵府

其實佢的功效你就真係唔好信足,我自己雖然唔係用梗礸石,不過用緊另一牌子,都係6支濾心同佢99%相似的水機,價錢平一大截,我只係當佢係一部濾水器咁用,等屋企有乾淨的水飲同埋用來洗生果洗菜煲湯,我全家包括兩隻狗狗都係唔煲就咁飲,但如果你驚唔夠乾淨,咪煲完至飲囉,起碼濾過都冇咁多雜質呀嘛!

首頁

尾頁

跳至