影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

咁計落又真係幾貴既!
原帖由 chinatea 於 09-2-25 21:35 發表

而家習慣左唔楂車就去多左街添,以前有架車成日要泊停車場,咁去果d地方就唔去得遠,去遠左又要走返轉頭攞車,有時出尖東,旺角分分鍾百幾二百蚊.

果時約佢地去唱早k先幾十蚊一個人,但停車埸就7.80蚊所以咁計就寧願唔出 ...

男爵府

原帖由 chinatea 於 09-2-25 21:39 發表

等神探自己自動自覺啦,呢個大男人唔迫得架,一加意見佢又唔老泥架啦,次次買車都係佢自己鍾意,不過就同人講話我死螺要買架.
神探不嬲都係比較大男人架啦 !

男爵府

醒目開學勳章

大男人唔緊要,最緊要錫你嘛tt

子爵府

大廚勳章

Hi Hi 返黎啦

今日行程好豐富, 又食又特吉又買老番, 由朝玩到夜

不過一諗到聽日要返工就mouth: mouth: mouth:

子爵府

大廚勳章

好眼訓喇, 聽日再傾

男爵府

醒目開學勳章

你個超超,一來就走

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 twinky628 於 09-2-25 23:47 發表
大男人唔緊要,最緊要錫你嘛tt

呢件野幾十歲人仲好似小朋友,下下要同佢明明白白咁講野,如果唔係佢唔明架.

而家咩都話弟兄最重要,我果日先又教訓佢一餐,話而家大家老啦,d錢留比d細路又驚佢地不和,咁我同佢得兩個人,唔係洗係我身上,仲洗係邊個身上呀.

我話佢對我孤寒所以而家有病個天要佢洗咁多錢還返比個天law.

話左佢,佢又真係闊佬左喎,果日佢去買運動鞋我都冇話買,佢又叫我要一對,之後竟然主動叫我買當生日禮物喎,佢唔提都唔記得我生日架,係唔係真係點醒左呢?
<br><br>

男爵府

醒目開學勳章

tt咪好囉,即係神探有聽你講野,果然有進步

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

早晨呀!!

大宅

小路,
早晨!

路人,
佢知道左啦!我都唔知應該點心理輔導,請問有無書講嫁! 佢呢排勁扭計,又成日掛住玩唔願訓呀!
原帖由 純綷路人 於 09-2-25 10:53 發表
ESW,
我收倒你PM喇 !你開始同囝囝做定心理輔導未呀?我有個親戚個仔大八妹4個月,本來好乖,但自從佢細佬出世之後,佢就變得好野蠻,好扭計,成日喊,仲成日打細佬,所以你一定要好好handle哩件事呀! ...

大宅

TT,
人到左咁上下年紀就返老還童啦!
咁神探係鍚你,不過就唔多表達出黎啫!呢D係性格問題!
原帖由 chinatea 於 09-2-26 00:57 發表

呢件野幾十歲人仲好似小朋友,下下要同佢明明白白咁講野,如果唔係佢唔明架.

而家咩都話弟兄最重要,我果日先又教訓佢一餐,話而家大家老啦,d錢留比d細路又驚佢地不和,咁我同佢得兩個人,唔係洗係我身上,仲洗係邊個身上 ...

大宅

上星期去吉之島,買左奶樽、奶咀、屎片,其他雜項都駛左成千幾蚊,不過仲未買齊! 不過好彩唔駛再買BB床&餐椅咋!D錢好似倒水咁!(不過又買得好開心吓!)
另外想問托腹帶&收腰帶有無用嫁?
上胎我淨係買左托腹帶,不過用完無放好,家下仲未搵到 ,收腰帶就無買過(上胎無買因為見好焗下),想問各位有無需再買返?呢家15/16唔知買唔買好!有無人俾到意見我呀?仲有咩牌子好D呢?

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 twinky628 於 09-2-26 01:25 發表
tt咪好囉,即係神探有聽你講野,果然有進步

都唔係聽架,不過講得有道理咪又唔想我哦哦哦,扮聽下law.
<br><br>

水晶宮

原帖由 ESW 於 09-2-26 10:02 發表
上星期去吉之島,買左奶樽、奶咀、屎片,其他雜項都駛左成千幾蚊,不過仲未買齊! 不過好彩唔駛再買BB床&餐椅咋!D錢好似倒水咁!(不過又買得好開心吓!)
另外想問托腹帶&收腰帶有無用嫁?
上胎我淨係買 ...

過新舖啦...收腰帶呢樣野我d老人家冇用過,如果你傷口唔大,又順產其實你買條高腰窄身牛仔褲著都得,總之要著d冇彈性褲來收緊就得啦,我果時用d布纏住架咋.
<br><br>

首頁

尾頁

跳至