影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大廚勳章

我係度呀, MM沖完涼

原文章由 小路 於 08-12-4 22:42 發表
好啦喎!係咪咁大整蠱呀?!次次我上到黎都無人!邊個玩野先!:;pppp: :;pppp:

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

終於有人啦!
原文章由 超儀烽藍 於 08-12-4 22:53 發表
我係度呀, MM沖完涼

琥珀宮

((((((HI)))))))((((((((BYE))))))

子爵府

大廚勳章

男爵府

原文章由 小路 於 08-12-4 23:08 發表
((((((HI)))))))((((((((BYE))))))

男爵府

醒目開學勳章

我想睇返今日真情,不過搵極都搵唔到,所以唔得閒答咀囉

琥珀宮

早晨!話咁快走星期五啦!D時間過得幾快!

男爵府

原文章由 小路 於 08-12-5 07:42 發表
早晨!話咁快走星期五啦!D時間過得幾快!
早晨喇!
咪係!話咁快就已經一把年紀喇 !

琥珀宮

你又會諗到咁遠嘅!
我覺得係呢間公司做,時間過得特別快架!眨下眼都五個月啦!

原文章由 純綷路人 於 08-12-5 09:18 發表
早晨喇!

大宅

小路 & 路人,
早晨!

小路,
咁快就五個月喇!

路人,
D小朋友一醒仲邊會俾你訓啦! 最慘係星期六&日都咁早起身,想訓晏D都唔得!

我又仲左蕉! 水長流呀!
原文章由 小路 於 08-12-5 09:25 發表
你又會諗到咁遠嘅!
我覺得係呢間公司做,時間過得特別快架!眨下眼都五個月啦!

大宅

路人,
我同你D仔女都咁細過,有排捱呀!
原文章由 純綷路人 於 08-12-5 09:18 發表
早晨喇!

琥珀宮

乜你身體咁弱呀!又來料呀!
原文章由 ESW 於 08-12-5 09:32 發表
小路 & 路人,
早晨!

小路,
咁快就五個月喇!

路人,
D小朋友一醒仲邊會俾你訓啦! 最慘係星期六&日都咁早起身,想訓晏D都唔得!

我又仲左蕉! 水長流呀!
...

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 yukitong 於 08-12-4 19:24 發表
hihi, 定期都有來看你們的topic架,尤其Tea姐的靈異事件!!

咁呢幾日我發個夢驚唔驚呀?尋晚我12:30訓,又來啦個夢....

一段段好亂架,一開始我覺自己飄係半空,突然去到一片墓地,d墓好細細個好灰黑色,我好似係道搵墓名,搵搵下見到4個一排墓,我覺得自己伸手去抹d墓碑想睇咩名,但可能太舊,甩哂色平晒睇唔到d名.

但我覺得就係個4個男女,不過之前個夢係好似死左2個,應該有個女仔都走得甩冇死架,不過唔知另外個女仔同摲人個男仔點解會同佢地葬埋同地點?

突然我又見有bb出世,因為我好似去左d醫院或者係d育嬰院,總之好多bb喊聲,但我好似見一個bb頸道有胎記.

突然我見一個我好細個曾經見過一個女親戚,佢個樣好年輕大約廿幾歲,不過d衣著好古老,好似70年代d7.80歲亞婆d衫.

我細時幾歲見過呢個親戚架啦,我諗佢果時40歲咁上下啦,好似係叫姑媽定表姑咁架,見過幾次點解會認得佢呢?因為我第一次見到佢咁岩係我亞麻過身,佢來幫手擺靈枱煮野比我亞麻回魂返來食架.

我一路睇住佢係因為佢個樣好似我亞麻張相個樣,只係一個後生d一個係老樣,之後佢隔一段時間就來睇下我地,果時我唔係時時係我媽道住,所以我見佢個次數唔多,隔左一排就聽我亞娘話佢生喉癌,比個仔推左返大陸,生死未知.

但當然呢個親戚應該過左身好耐,但唔知點解又會夢到佢,跟住個夢入面見完個親戚又好地地去返4個墓果道,但我突然睇到其中摲人個男仔墓入面係空架,冇屍體架....

去到呢道我就醒左啦,都唔明點解出現咁個夢...好亂呀.

不過我記得呢個親戚身世同佢3個仔女都好慘架,佢2個女一個仔,最後3個都好早死左,得閒講比你地知呀,其中佢個細女係吊頸死架,當年得廿幾歲,佢曾經入夢帶我去睇佢點吊頸,因為係有野......
<br><br>

男爵府

噚日聽恐怖在線,笑到我同老公屎屎下 !嗰兩個嘉賓話自己讀魔法學院,識得動物傳心術,有人唔見咗隻龜想佢搵返,佢話隻龜個龜朋友同佢講,目擊隻龜因為唔想見倒個主人意志消沈,所以喱埋唔出嚟,但因為應承咗朋友,所以唔可以講佢喱埋咗喺邊!哈哈哈!!!笑爆咀呀

侯爵府

原文章由 chinatea 於 08-12-5 09:41 發表

咁呢幾日我發個夢驚唔驚呀?尋晚我12:30訓,又來啦個夢....

一段段好亂架,一開始我覺自己飄係半空,突然去到一片墓地,d墓好細細個好灰黑色,我好似係道搵墓名,搵搵下見到4個一排墓,我覺得自己伸手去抹d墓碑想睇咩名,但 ...

我都係成日發埋d古怪夢

侯爵府

原文章由 純綷路人 於 08-12-5 09:46 發表
噚日聽恐怖在線,笑到我同老公屎屎下 !嗰兩個嘉賓話自己讀魔法學院,識得動物傳心術,有人唔見咗隻龜想佢搵返,佢話隻龜個龜朋友同佢講,目擊隻龜因為唔想見倒個主人意志消沈,所以喱埋唔出嚟,但因為應承咗朋友,所 ...

唔知真定假呢

男爵府

ESW,你又病呀!
我同咗我大女講咗喇,我有咩事佢要照顧呀妹架,佢應承咗架喇 !

男爵府

原文章由 chinatea 於 08-12-5 09:41 發表

一段段好亂架,一開始我覺自己飄係半空,突然去到一片墓地,d墓好細細個好灰黑色,我好似係道搵墓名,搵搵下見到4個一排墓,我覺得自己伸手去抹d墓碑想睇咩名,但 ...
你咁落去唔係辦法嗰喎,日日都發D咁嘅夢,個人都無精神啦 !

大宅

其實未好過囉!
我係得個肥字,其實好弱雞吓!
原文章由 小路 於 08-12-5 09:34 發表
乜你身體咁弱呀!又來料呀!

男爵府

原文章由 wing_so 於 08-12-5 09:49 發表

唔知真定假呢
你唔係信下嘩 !神棍嚟架啦 !

首頁

尾頁

跳至