影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

sukisky 發表於 19-6-17 07:48
早晨

早晨啊

公爵府

回覆樓主:

有Instagram 的朋友可以到以下鏈接或直接search 該戶口可看今晚的直播啊

https://www.instagram.com/gbnadri/?igshid=8s9rbwoaw31p

公爵府

回覆樓主:

Chiyeul's Instagram and Facebook update

美麗的普門湖
#因爲可以一起所以很光榮 #黃致列 #普門湖 #慶州 #謝謝粉絲大人們

公爵府

回覆樓主:

可於VAPP觀看影片
https://www.vlive.tv/video/134940

中字繙譯文字版

男爵府

回覆樓主:

good morning

公爵府

sukisky 發表於 19-6-18 08:20
good morning

午安

公爵府

Michelmcy 發表於 19-6-18 01:00
可於VAPP觀看影片
https://www.vlive.tv/video/134940

公演 talk

中字繙譯文字版

男爵府

Michelmcy 發表於 19-6-18 13:20
公演 talk

中字繙譯文字版

公爵府

回覆樓主:

致列更新微博

But....... 微博主頁係看不到的

想下載原圖,請click
http://m.sfansclub.com/posts-details/index.html?topicId=0&releaseId=284091377&source=1#/
(想下載原圖,進入頁面後,請點右上角的使用瀏覽器然後下載)

今日出席簽名會的歌手大人

ps. 點解呢個樂天簽名會咁靜悄悄架

公爵府

回覆樓主:

今日係618
1個月前的 518

大家一齊再來回味吓

Look at you (close up 版)

https://youtu.be/0FVEe09ay5k

公爵府

Michelmcy 發表於 19-6-9 19:12
月光漫步 with 韓流演唱會
(表演歌手 黃致列/ Emily)

2019.6.17 慶州市普門湖韓流演唱會
(致列部分)

https://youtu.be/68EwOuddAmM

大家睇得開心

公爵府

回覆樓主:

2019.6.19 Chiyeul's Instagram story upload

大人去咗食韓燒呢

https://www.instagram.com/p/By4V-aVhjBg/?igshid=zi177ga1eidy

公爵府

回覆樓主:

大家仲記唔記得香港演唱會上
歌手大人教過我地嘅野呀

而家正式片段出場啦
大家要俾心機學啊

https://www.facebook.com/157536351762853/posts/448010206048798/

公爵府

回覆樓主:

暖心的歌手大人發博
為四川宜賓長寧發生地震後
予以慰問及打氣

公爵府

回覆樓主:

上星期三炸雞宵夜嘅Vlive
已經喺Fanship 有得睇啦

上次錯過咗直播
今次先有得睇嘅ChiyeuLeader 們
小心笑死

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

Michelmcy 發表於 19-6-19 20:43
上星期三炸雞宵夜嘅Vlive
已經喺Fanship 有得睇啦

我又有疑問

請問係咪一定會叫我比郵費先會寄紀念品比我?會唔會突然寄比我唔通知 tracking no.?

我今日收到呢個短訊:今天九龍中央派遞局曾嘗試派送一件編號EGxxxxxxxxxKR特快專遞郵件給你, 惟未果, 已留下領取通知卡, 詳情請參閱該卡 。請毋須回覆。
但我屋企信箱無郵政卡,打電話去郵政局話佢哋無九龍中央派遞局 (但我後尾上網揾到係有九龍中央派遞局)短訊入面果個號碼係錯嘅,上網及真對話都無呢個號碼,郵局叫我問寄件人號碼,但係我唔知韓國用咩公司名和地址寄比我,郵局話無正確號碼收唔到包裹,用我電話號碼和地址都查唔到。
我應該點算

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

希澂 發表於 19-6-19 22:05
我又有疑問

請問係咪一定會叫我比郵費先會寄紀念品比我?會唔會突然寄比我唔通知 tracking no. ...

我今個星期五晨早搬 office 了,呢幾日超級忙,我今朝出門口返工前去咗厠所,直到放工先有時間再去,pack 咗十幾箱嘢,好多好多,上 bk 都無時間

公爵府

我又有疑問

請問係咪一定會叫我比郵費先會寄紀念品比我?會唔會突然寄比我唔通知 tracking no. ...

首先
我可以代答嘅係
寄件人一定用
How Entertainment

第二
我地仲未比郵寄地址

第三
我地仲未補運費

HOW 一定唔會肯蝕大本嘅

你要小心處理呢个來歴不明嘅郵遞通知

公爵府

我又有疑問

你有冇網上購物?

公爵府

希澂 發表於 19-6-19 22:08
我今個星期五晨早搬 office 了,呢幾日超級忙,我今朝出門口返工前去咗厠所,直到放工先有時間再去,pack ...

得閒有時間先入黎吹水啦
做野緊要啲
我之前試過搬office
真係人都癲

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊