懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問陳麗燕會否要求做OSCAR / 照結構? 是否一定要做?
記得四年前陀第一胎時都不用照咁多嘢,但我不是看陳麗燕,而是其他醫生,她只是照超聲波時度埋頸皮………睇埋D手仔腳仔…… 不過 我自己都有照4D……..
脫哂節…..請指教……

大宅

原文章由 annienorman 於 08-12-4 10:02 發表
請問陳麗燕會否要求做OSCAR / 照結構? 是否一定要做?
記得四年前陀第一胎時都不用照咁多嘢,但我不是看陳麗燕,而是其他醫生,她只是照超聲波時度埋頸皮………睇埋D手仔腳仔…… 不過 我自己都有照4D……..
脫哂節….. ...

佢無要求你做OSCAR或者照結構架, 不過因為我都有睇政府, 我去PWD照OSCAR同埋照結構, 跟住俾OSCAR個報告既copy陳醫生keep囉. 照結構都係照完之後, 再去檢查果陣通知陳醫生我照左無問題, 咁就得啦.
不過檢查果時陳醫生都會幫你照bb內臟同埋數手指/腳指仔架.
但陳醫生真係好多人睇, 閒閒地約左準時上去都要等個零兩個鐘.

禁止訪問

遊學勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

洋房

I've done OSCAR at Dr. Chan. its $1200. they don't do structural test, she can write you a referral letter.

首頁

尾頁

跳至