少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

朋友個仔同我個女一樣7歲大, 佢話近呢個禮拜佢個仔晚晚都賴尿, 尋晚9點幾訓, 11點幾叫佢起身屙左, 點知1點幾賴完仲要3點幾賴多次, 雖然唔算多床單唔濕但係面衭都有少少, 佢話臨訓前唔係飲好多水都唔知點解會咁, 佢問我駛唔駛帶佢睇下醫生驚佢個腎有問題, 請問有冇mami 可以比意見呀?

子爵府

原文章由 KAC 於 08-12-4 12:08 發表
朋友個仔同我個女一樣7歲大, 佢話近呢個禮拜佢個仔晚晚都賴尿, 尋晚9點幾訓, 11點幾叫佢起身屙左, 點知1點幾賴完仲要3點幾賴多次, 雖然唔算多床單唔濕但係面衭都有少少, 佢話臨訓前唔係飲好多水都唔知點解會咁, 佢問 ...

呢排行測驗考試或比人駡

大宅

我家姐個女,5歲時都係會有賴尿問題,佢帶佢睇醫生,醫生第一句就話佢覺得父母唔關心佢,後來仲要去睇心理醫生先至好返.
不過個個人都唔同.

大宅

今朝問朋友係咪平時讀書比好壓力個仔, 佢話個仔考試都過左2個禮拜, 上次都係就咁同佢溫下完全冇比壓力佢, 尋晚又賴今晚佢諗梗買唔買定d 學習衭佢著, 因為晚晚要換床單不特止, 仲攪到個身濕左傷風添, 真係陰工

複式洋房

我個仔都試過,我就冇帶他睇醫生。
因為多數都是因為他去唔切厠所,可能因為太累起唔切身去厠所,可以再觀察多幾日,如繼續有這樣的情況就去睇醫生啦!

原帖由 KAC 於 08-12-5 09:43 發表
今朝問朋友係咪平時讀書比好壓力個仔, 佢話個仔考試都過左2個禮拜, 上次都係就咁同佢溫下完全冇比壓力佢, 尋晚又賴今晚佢諗梗買唔買定d 學習衭佢著, 因為晚晚要換床單不特止, 仲攪到個身濕左傷風添, 真係陰工 ...

首頁

尾頁

跳至