跳至

首頁

尾頁

大宅

澄澄媽,
我都好想知邊間YMCA?我都好想試下.
原帖由 pekkle1120 於 09-2-10 14:45 發表
不過我今個星期六都會照上先o既...
但我剛剛報左另一間...剛剛好上晒小天才...就轉去ymca...都幾抵...14/3 - 6/6 都係收$1200...
1.5 hrs一堂...等我又試下睇下好唔好先...
因為澄澄仲有成9個月先開學...真係希望把 ...

男爵府

我報左ywca...只係for1-2歲小朋友...
我個女剛剛足2歲...但上年打左去留左個位....
早兩日佢地打番比我...話3月上堂...
人地話ok 囉...我唔知好唔好呀...
試下比個女玩下先....
原帖由 as_sheep 於 09-2-11 12:37 發表
澄澄媽,
我都好想知邊間YMCA?我都好想試下.

男爵府

14號上左堂trial class...真係完全唔掂呀...
所以佢再打比我問我報唔報時, 我一口拒絕左...
話11:15開始, 但11:45先開始...唱o個幾首歌就話食lunch...半個鐘都冇....12:15食lunch 食到12:30...
之後就各有各玩....玩到12:45...我都頂唔順...走左喇...
仲差過我o係小天才上堂...不過我3月開始上ywca...到時再睇下教成點, 教得唔好就轉番去小天才就算喇....

原帖由 as_sheep 於 09-2-11 12:14 發表
letterland的 Step 2 同Babby Buddies好吾同,比Babby Buddies悶,做的野多數都係靜態,真係吾係咁好.早幾日試堂,阿囝行行企企吾知做咩好,原本我個囝夠兩歲就要轉Step 2,依家都吾考慮轉 lu.

真係好煩惱,都吾知同佢轉去 ...

別墅

請問YWCA喺邊呀?有無試堂架?

原帖由 pekkle1120 於 09-2-11 14:02 發表
我報左ywca...只係for1-2歲小朋友...
我個女剛剛足2歲...但上年打左去留左個位....
早兩日佢地打番比我...話3月上堂...
人地話ok 囉...我唔知好唔好呀...
試下比個女玩下先....
...

男爵府

安定...冇試堂...我上年開始排o家喇..排到今年先有位...
原帖由 dongan 於 09-2-19 23:19 發表
請問YWCA喺邊呀?有無試堂架?

首頁

尾頁

跳至