論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我剛剛買咗個IP CAM, 好平喎, 係有線, 無聲, 淨睇彩色, 我買嗰間舖頭都用緊, 我見個畫面都好清, 今晚返去整咗睇吓得唔得先.
PANASONIC BL-C1 HK$590.-

水晶宮

請問你响邊道買呀,可以post個相嗎

複式洋房

HK$590.?
where can buy?
my neighbour need 1

複式洋房

係一般賣電腦配件的舖頭買
是有線, 彩色, 無聲, 無得動, 淨睇, 可錄, 嗰間舖頭都整咗, 較啱角度, 睇到成間舖(正方形), 我係間舖頭睇過電腦好清楚, 自己就未整, 諗住星期六先裝.
PANASONIC 型號:BL-C1 HK$590.-, 另要加個ROUTER HK$138.- 埋單找數HK$728.-
如果你屋企ROUTER有就唔洗再買了, 另我見有一款是無線, 有聲, 就賣HK$1520.-
原文章由 96117690 於 08-12-4 19:28 發表
HK$590.?
where can buy?
my neighbour need 1

民房

係邊買嫁,我都想裝返個,可以E-mail比我嗎?
[email protected]

別墅

原文章由 Fiona 於 08-12-5 12:22 發表
係一般賣電腦配件的舖頭買
是有線, 彩色, 無聲, 無得動, 淨睇, 可錄, 嗰間舖頭都整咗, 較啱角度, 睇到成間舖(正方形), 我係間舖頭睇過電腦好清楚, 自己就未整, 諗住星期六先裝.
PANASONIC 型號:BL-C1 HK$590.-, 另 ...

想請問BL-C1 難唔難安裝架? 因為我係電腦白痴嚟架...............

別墅

請問若要裝5個是用多少速度
家用 PCCW 3M 上網是否可以呢

大宅

樓主, 我之前都有打算買尼個cam
不過就無線果款.
當時0係佢鋪頭試, 真係好清,
好在我老公都識少少尼d野,
佢就話, 想試下經internet出街,
再用街外電腦睇下清唔清,
點知.....唔掂,
結果就放棄左買尼款.

原文章由 Fiona 於 08-12-4 14:13 發表
我剛剛買咗個IP CAM, 好平喎, 係有線, 無聲, 淨睇彩色, 我買嗰間舖頭都用緊, 我見個畫面都好清, 今晚返去整咗睇吓得唔得先.
PANASONIC BL-C1 HK$590.-

[ 本文章最後由 cwinnie 於 08-12-5 14:40 編輯 ]

複式洋房

我又未整呀, 要星期六至得閒裝, 但我係間舖頭唔係試睇, 係直頭嗰間舖頭自己用緊, 係我要求佢上網比我睇架, 屋企要整咗至知了.解
原文章由 cwinnie 於 08-12-5 14:39 發表
不過就無線果款.
點知.....唔掂,
結果就放棄左買尼款.

...

男爵府

原文章由 TwinsMumMum 於 08-12-5 13:56 發表
請問若要裝5個是用多少速度
家用 PCCW 3M 上網是否可以呢

Upload 3M? It's not enough. Usually 4~6M for 4 IPcam. And if you have baby or kids at home, sound can provide information as much as video.

[ 本文章最後由 bbrma 於 08-12-5 16:51 編輯 ]

男爵府

請問你最後買咗邊隻? 好用嗎

我打算裝, 印印剛到。

Thanks.

原文章由 cwinnie 於 08-12-5 14:39 發表
不過就無線果款.
點知.....唔掂,
結果就放棄左買尼款.

...

男爵府

好媽媽勳章

若果屋企有bb,有聲會好d喎,我都搵緊隻平靚正,宜家電腦節,聽日老公去深水埗賣仲好啦

男爵府

我都想買..邊隻好呀..要抵用~~
PLANNING~~~~~

大宅

pm左你..你check下...

原文章由 NathanMaMa 於 08-12-5 17:39 發表
請問你最後買咗邊隻? 好用嗎

我打算裝, 印印剛到。

Thanks.

男爵府

原文章由 cwinnie 於 08-12-7 22:56 發表

I want too! pls pm to me~

大宅

pm already, pls check.

原文章由 lazylake 於 08-12-8 00:14 發表

I want too! pls pm to me~

男爵府

我都想知可以pm我嗎?????
PLANNING~~~~~

男爵府

Thank you Winnie,

Will ask my hubby to check in ShumShuiPo.

原文章由 cwinnie 於 08-12-7 22:56 發表

大宅

please pm me la...... THANKS!

大宅

hehamom & adamanbaby

PLS CHECK PM, THANKS!

首頁

尾頁

跳至