懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛才想用Huggies買一送一卷買尿片,筲箕灣東大街天X藥房明明有貨,但不賣給我,話只可禮拜一至五用卷。我剛剛坐完月,身體虛弱,好不容易行左好耐到呢間藥房,真的很嬲!張卷無寫禮拜一至五先用得嘛,真過分!
跟住在同一間藥房,有Pampers promoter (姨姨)推廣尿片。個promoter將我要買的尿片交比藥房收銀叫她收錢(即代表他們知道要比收據我,如果唔係我就不會拿到姨姨的現金回贈)。我比完錢出去找promoter,她問我收據呢?我話下?收銀果個人無比我喔!我要入番去問收銀攞單,她仲話好彩出度比妳咋!過多陣就出不到啦!我真係好嬲,大佬妳明知係promoter攞比妳點會不用出收據呀?擺明玩野啦!玩完我一次又一次,做初生B媽已經好辛苦,點解D藥房可以咁?我可否打去Huggies & Pampers公司投訴呢D藥房?

另一間藥房(亨X藥房)在愛蝶灣商場,次次問有無得賣2包Huggies尿片都話無貨。不知是否知道一次買2包的媽咪都可能有卷所以寧願hold貨都不賣。

究竟大家有無遇過呢D問題?定係我太唔好彩遇到2間藥房都係咁?

男爵府

用呢d coupon係有d煩... 我上胎都係想用張huggies買一送一,行咗起碼三四間先終於有一間起佐敦肯收。其他一入到去問已經講明唔做!無計你吹佢唔漲。

大宅

回覆樓主:

Huggies 寄來的coupon裡面有張藥房地址list,列明邊間可以用。你去果間有無係個list度呀?如果藥房係list都咁樣嘅服務,不如打去反映吓。

複式洋房

kimkimforever 發表於 16-12-11 15:30
剛才想用Huggies買一送一卷買尿片,筲箕灣東大街天X藥房明明有貨,但不賣給我,話只可禮拜一至五用卷。我剛 ...

我用coupon買2次都用到你可以打去huggies投訴間藥房佢地會處理

大宅

lemonstar28 發表於 16-12-12 18:44
Huggies 寄來的coupon裡面有張藥房地址list,列明邊間可以用。你去果間有無係個list度呀?如果藥房係list都 ...

我當然有跟住個list去買...博被藥房佬鬧咩⋯⋯

大宅

開心吸收勳章

回覆:藥房用尿片優惠遇到阻礙

我係屋企附近用huggies coupon都好順利, 如果你覺得間藥房唔老實,可以打去huggies客服,佢地會follow up架

別墅

回覆樓主:

我上年試過,一樣筲箕灣天x, 佢地超賤,話係huggies 叫佢地唔好收,因為出面有假野,最後我email 去huggies 同fb 留言,即刻有人打比我。我講返件事,佢地話冇講過唔可以收,我話d 藥房唔肯做呢個promote 就唔該你地marketing 自己溝通好先!
佢地最後話會跟進,仲叫我去佐鴻, 同中x 買,因為huggies 打左比佢地,佢地會做會賣。
我以後都冇再去天x 買野

大宅

IrisGermanica 發表於 16-12-14 14:26
我上年試過,一樣筲箕灣天x, 佢地超賤,話係huggies 叫佢地唔好收,因為出面有假野,最後我email 去huggie ...

原來天X咁有創意,咁多藉口唔收coupon。好心如果嫌煩就唔好做算數啦!

公爵府

回覆樓主:

D藥房真係好仆X

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至