自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我連百變怪都未捉到

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Sweethome201209 發表於 16-12-13 18:56
請問右上角的時間有咩用呀?

下次可以再 claim 錢的時候

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:仲有玩pokemon go的請入

未見到

伯爵府

ggbwong 發表於 16-12-13 19:49
我冇咁多格嘅!? 已係最update版。

還有一樣嘢,就是今天起執到的蛋先有機會孵化第二代。

我現在一孵孵四隻,圖入面 2k 蛋係今日執,唔攪住怕混亂,呢四隻孵完有空位唔好轉 pokestop 住,放哂另外四隻舊5k 蛋先入孵化器先再執。

咁就可以清哂舊蛋。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

fsforth 發表於 16-12-13 19:51
你要有或遇過 BB Pokémon 先會有 index update

請問咩係BB pokemon?

禁止訪問

引用:Quote:丫雅 發表於 16-12-13 09:59 今朝見

伯爵府

popocat 發表於 16-12-13 20:37
請問咩係BB pokemon?

用皮可斯做例,第二代包括 佢地既 BB 版。

鴨嘴火龍、比卡超等等都有。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

fsforth 發表於 16-12-13 20:50
用皮可斯做例,第二代包括 佢地既 BB 版。

鴨嘴火龍、比卡超等等都有。

明白,thanks

別墅

fsforth 發表於 16-12-13 20:24

下次可以再 claim 錢的時候

Thanks!(emoji)

公爵府

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆:仲有玩pokemon go的請入

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

fsforth 發表於 16-12-13 19:09
Index 嗰頁已經加咗好多格,除了 BB 版之外,應該好快有新嘢。

完全冇留意到tim

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

Sweethome201209 發表於 16-12-13 18:56
請問右上角的時間有咩用呀?

個倒數消失左,你先可以再次做左坐館後拎到金幣。呢個時間仲倒數緊時,你依然可以做坐館,但領取唔到金幣架

大宅

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

原來百變怪遇見聖誕比卡超,係扮唔足架

珊瑚宮

Bloomberg 發表於 16-12-13 19:06
百變怪我仲未捉到
但今日捉到聖誕版比卡超

百變怪仲有得捉,但我覺得出現嘅機會率低左,真係好睇運氣

珊瑚宮

大少拉 發表於 16-12-13 19:12
我捉佢唔到。。。

定啲黎,佢真係唔似百變怪出得咁疏,頭先坐一轉車,不停見佢喺右下角嘅通知欄出現

珊瑚宮

tiffanyny10 發表於 16-12-13 19:49
進化聖誕雷超

我仲未有得進呀,因為先捉到嗰一隻,唔捨得進住。不過今晚已到兩隻聖誕比卡超一隻聖誕雷超做坐館

珊瑚宮

月希 發表於 16-12-13 20:09
我連百變怪都未捉到

百變怪真係出得好少

珊瑚宮

fsforth 發表於 16-12-13 20:32

還有一樣嘢,就是今天起執到的蛋先有機會孵化第二代。

原來如此,我今晚都有隻2k化左出黎,係嗰隻粉紅色波波球,有啲失望,但隨即轉多隻2k,希望係新野啦~

珊瑚宮

A-Mum 發表於 16-12-13 22:45
原來百變怪遇見聖誕比卡超,係扮唔足架

係哦

首頁
23456...8

尾頁

跳至