潮流時尚

跳至

首頁
12345...48

尾頁

男爵府

babyislove 發表於 16-12-15 10:52
呢對著正碼,呢款無分鞋楦,可能因為尖頭

我就係見尖頭怕跟平時碼會逼腳。會嗎?

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

lhybebe 發表於 16-12-15 15:01
我就係見尖頭怕跟平時碼會逼腳。會嗎?

我前腳掌闊(但唔係厚肉)、腳指長,尖頭鞋合腳過淺圓頭SF。所以正碼係好合身!
但如果腳掌闊又厚肉...買大半碼無妨,平底鞋加個半墊更舒服。
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

之前見有jm 分享過Aquazzura 嘅鞋...我等等等等...今日Net-A-Porter 半價,再有9折(因為tax free)。好多色㨂,我自己prefer leather + 百搭色,買咗blush 色
大概$2200

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

babyislove 發表於 16-12-15 11:31
唔好介意...懷孕後期有少少水腫

pretty mama

Hello...

版主

kamanma 發表於 16-12-15 19:33
pretty mama

多謝
對鞋確係靚
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

回覆樓主:

個人鍾情SF

Cheuk2012    發表於 17-12-9 14:58
ttjl7    發表於 17-9-27 15:38
肥桃    發表於 16-12-23 19:46
FiFiMa    發表於 16-12-21 22:02
sindyky    發表於 16-12-19 15:08

版主

fox813 發表於 16-12-15 21:01
個人鍾情SF

wow...好正呀
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

回覆樓主:

myteresa 今日有一批RV 減價,但below $4000 要俾$270 shipping ... 有碼、啱款go go go

版主

回覆樓主:

琴日朝早訂嘅AQ
今日就收到
個菠蘿鞋袋好攪笑!

kamanma    發表於 16-12-19 01:19
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

侯爵府

babyislove 發表於 16-12-16 10:48
myteresa 今日有一批RV 減價,但要俾$270 shipping ... 有碼、啱款go go go

Thanks for sharing, I ordered a pair of purple chips, super leng

男爵府

我無係mytheresa 買過野, 請問如果買返黎Size 唔啱, 要換貨麻唔麻煩?
Thanks.

版主

Ms_Phoebe 發表於 16-12-16 16:49
Thanks for sharing, I ordered a pair of purple chips, super leng

lucky u
I wanted to get one but no my size
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

cowe 發表於 16-12-16 17:35
我無係mytheresa 買過野, 請問如果買返黎Size 唔啱, 要換貨麻唔麻煩?
Thanks.

換碼都可以,如果仲有碼,即使係減價貨。

侯爵府

babyislove 發表於 16-12-16 18:27
lucky u
I wanted to get one but no my size

第二款有冇你size ar?
知唔知方頭好着or chips 好着d? 我其實都like 方頭shocking pink 那對

版主

Ms_Phoebe 發表於 16-12-16 18:33
第二款有冇你size ar?
知唔知方頭好着or chips 好着d? 我其實都like 方頭shocking pink 那對
...

呢款chips 你有無買大D?
因為係橡筋尾。
另一款suede 紫有,但我唔特別鍾意,所以等下次先。始終連埋shipping 都$35xx...

大宅

Ms_Phoebe 發表於 16-12-16 16:49

I never tried Chip, my size in RV is 38.5. Should I buy actual size in Chip? Thanks!

侯爵府

babyislove 發表於 16-12-16 18:39

呢款chips 你有無買大D?

I bought half size bigger, hope it's ok.
It's free shipping now ar

版主

Ms_Phoebe 發表於 16-12-16 19:55
I bought half size bigger, hope it's ok.
It's free shipping now ar

half size up should be ok. ENJOY
可能你嗰對over $4000
我今日試過要加$270
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

lhybebe 發表於 16-12-15 07:39
樓主,請問你呢個款係咪正常sf碼就OK?網購係咩楦?

我上amazon揾到, 對mimi flats係Medium/B wide
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

侯爵府

babyislove 發表於 16-12-16 19:58
half size up should be ok. ENJOY
可能你嗰對over $4000
我今日試過要加$270

Thanks
我另外再order 多一對方頭,睇下邊對舒服d

首頁
12345...48

尾頁

跳至