自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

SUMMER581 發表於 16-12-15 07:58
智孝同鐘國都承認左係單方面被炒魷魚,並唔係自己辭職,智孝仲要係睇報道先知.

傳光洙因不滿此做法會退出 ...

贊成光洙退出以示抗議,反正無咗鐘國我都唔會睇,一啲人情味都無,我到而家都未接受到Gary退出,而家再out多兩個靈魂人物,呢套仲係RM咩?
開心每一天

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ChloeMa 發表於 16-12-15 08:06
商業考量啫。 電視圈好普遍,以前歡樂今宵一唔掂就轉,輪流轉仲腰斬,陣前易角又有,樓主可能太鍾意 runn ...

我的同你諗法一樣,做咩唔炒池石鎮

我集集都有睇,睇見佢地為個節目上山下海,出心出力,集集跑到癲, 非一般綜藝的付出。一句都冇,咁就炒左! 我都希望報道只係誇張,唔係真實

子爵府

SUMMER581 發表於 16-12-15 07:58
智孝同鐘國都承認左係單方面被炒魷魚,並唔係自己辭職,智孝仲要係睇報道先知.

傳光洙因不滿此做法會退出 ...

光洙留係到都無意思 仲要d 老友走晒 個心實好憤怒

伯爵府

peaceaa1122 發表於 16-12-15 08:18
我的同你諗法一樣,做咩唔炒池石鎮。

我集集都有睇,睇見佢地為個節目上山下海,出心出力,集集 ...
唔係誇大,智孝都確實有此事

子爵府

雪影 發表於 16-12-15 08:15
贊成光洙退出以示抗議,反正無咗鐘國我都唔會睇,一啲人情味都無,我到而家都未接受到Gary退出,而 ...

做左咁多年無氣息都正常 換血有鬼用咩 不如成個摺左佢 咁先能變經典綜藝節目 有機會未回歸一次囉 咁炒人又無通知睇到都好心淡

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆:原來韓國電視台咁無情

如果真係節目 out 佢地兩個,我覺得出呢個主意嘅人蠢到不得了,冇咗佢哋, rm 就已經唔再係 rm,倒不如直接摺埋個節目仲好,空有rm 嘅節目名但又面目全非,仲有咩意思? 支持光洙一齊走。

子爵府

回覆樓主:

如果收視低不如唔好做啦。被換的人都幾慘。

子爵府

Edithcsm 發表於 16-12-15 08:41
如果真係節目 out 佢地兩個,我覺得出呢個主意嘅人蠢到不得了,冇咗佢哋, rm 就已經唔再係 rm,倒不如直接 ...

同意。

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

東張西望班舊主持夠做咗好多年啦! 姓余個女人咪又係一腳掃走晒人哋換其他人上位? 咁又衰唔衰?

翡翠宮

2018復活節勳章

咁大個台, 確實處理得唔好

複式洋房

無左國兒, 我都唔會再睇 !

珍珠宮

peaceaa1122 發表於 16-12-15 07:27
如果屬實,果個電視台又幾無情,處理又差。Running Man呢個節目話晒紅過,咁做好衰囉!!!

...

我唔多睇RM,但前幾排行山時,遇上兩個迷途韓國遊客,咁順路帶埋佢地落山,傾談間講開R M,其實RM組合已經山窮水盡好耐。

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

RM 係韓國收視真係好差,要換人無問題,但有乜可能唔同當時人講要睇報導至知,咁樣處理手法連僅有支持者都罷睇,真係可以直接接埋算數。
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

珍珠宮

好媽媽勳章

可能想見好就收, 在大家心目中留下美好回憶.

伯爵府

Udea 發表於 16-12-15 08:14
係制作單位唔尊重及交代得差劣,叫成員離開唔係問題,但唔係咁樣叫人走,智孝仲要無被通知,叫佢睇報紙先知 ...
就係囉!根本就冇腦!換左人 收視就會上升?都白痴!可能佢地本土觀眾會接受新組合,但我地海外觀眾唔會接受到囉!何況收視低關成員咩事,係制作組問題囉!

如果我係餘下成員,我一定退出

男爵府

nothing lasts forever.....

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

個節目開始走下坡散band遲早既事,上次Gary自願離隊比鐵粉鬧,今次比人炒,起碼火頭唔會向住懵國他們二人。

伯爵府

我支持7012, 少一個都已經唔係RM, 所以唔洗再睇....

珍珠宮

brindlewin 發表於 16-12-15 09:10
我唔多睇RM,但前幾排行山時,遇上兩個迷途韓國遊客,咁順路帶埋佢地落山,傾談間講開R M,其實RM組合已經 ...

即係???
作為RM粉絲既我,其實都唔反對接埋個節目,難聽啲講依家算係磨爛蓆……但結束RM係要有最後一集,之後7個都一齊離開……而唔係好似依家咁“被下車”咁侮辱。嬲嬲

首頁
12345...6

尾頁

跳至