潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

點算好..唔夠膽自己屈返直..

上兩星期新買,個陣就咁望對耳環有冇甩石就算...冇拎過出黎

今日第一次戴.

一拎出黎就發現咁樣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

MISS_MEOW 發表於 16-12-16 09:51

朋友試過同你一樣情況,拎返去換!

wcpcelia    發表於 16-12-18 10:40

男爵府

回覆 Amymichelle 的帖子

REALLY?佢個陣話冇得換既... 其實我宜家都帶左上耳了..只係出POST 呻下.提醒大家小心..

大宅

畀面勳章

回覆:cc耳環..一開出黎條針就曲左...

嘩! 拎返去換啦!

男爵府

MISS_MEOW 發表於 16-12-16 10:40
回覆 Amymichelle 的帖子

REALLY?佢個陣話冇得換既... 其實我宜家都帶左上耳了..只係出POST 呻下.提醒大家 ...

普通情況下係冇得換,但呢d係defected 可以攞返去

男爵府

可以攞去SHOP 整返, 我之前都試過, 無收錢..., 果時我買左太約一個彎左

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

MISS_MEOW 發表於 16-12-16 09:51

新買咁樣就未試過, 之後大部份載載下差不多對對支針都會變曲
Hello...

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實D料好差

大宅

其實chanel耳環真係好鬼cheap
以前我都好鐘意買,貪款靚,但買gum多對對對粒膠都癡唔實,好易lud出黎,試過幾對戴戴下lud出黎,盛返個拖,gum就ko一對3000蚊既耳環
都試過買完第一次戴就lud,攞返去shop佢即刻換對新比我
之後就再無買過,因為中太多次伏了!

wcpcelia    發表於 16-12-18 10:40

別墅

missyv 發表於 16-12-17 11:34
其實chanel耳環真係好鬼cheap
以前我都好鐘意買,貪款靚,但買gum多對對對粒膠都癡唔實,好易lud出黎,試過 ...
....賣到咁貴都咁化學!姐係D料同手工都好差吓喎!
touch wood我暫時未試過甩出黎,但係戴CC D耳環一陣就開始好痕…勁易令對耳敏感…但反而戴平D既TB耳環全日都唔會癢又唔會敏感!TB除咗唔敏感之外,令我覺得佢值既係佢個托好實淨同好靚,起碼唔係比對膠粒我

首頁

尾頁

跳至