美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日膽粗粗打左400發...老實講我乜都唔識,純share.....

除左7,8年前打過c6之後連facial都好少做,原因懶...眼見肥左之後個下巴愈黎愈the...好想改善下...睇左bk全部hifu forum都唔夠膽叫你地pm...因為唔知邊d真邊d假,我唔想整得唔好返唔到轉頭,所以搵返8年前打c6間醫學美容公司,諗住咁多年都未執衰極有譜

原先其中間分店個sales(我唔會專稱佢地做美容顧問,因為系我心目中只係sales) 電話上溝通係講一個package 3次,每月一次,8800@,但因為booking full 晒,我偷偷地去左另一間分店book,佢一開價話8800只係試做價,之後最平都要15000@.....我睬佢都傻,明白好多哩d公司都海鮮價,我同佢講佢另一間分店講左係8.8k@....佢攪左一大輪話當special offer 幫我做...(我心裡只覺得係做大龍鳳俾我睇)

算,同我預期價差唔多上得去就做啦⋯⋯
吸收左你地既share, 我唔識分乜野韓國機美國機,但有特登望部機係uone
幫我做既姑娘,我真心講好到不得了.因為我由頭到尾都好驚做哩d野,我系張床上面基本全身係疆硬郁都唔夠膽郁

佢話400發其實真係唔會夠全面連頸,問我其實最在意邊部分,我話頸紋,下巴,腮骨
佢好直接講頸紋做hifu只會係改善少少,但應承我下巴腮骨一定幫我收得靚

大宅

打既過程係敷麻醉藥半粒鐘後打左大半粒鐘咁上下,基本敷完藥我淨係覺得面都癱埋邊有感覺......佢好著力系腮骨同下巴,每part起碼打左兩round,你問我痛唔痛都係果句:真係面都癱埋好驚淨係覺得敷完藥好痺,反而佢打第二round可能開始藥散先有少少強烈既感覺,但一定唔講得上係痛。 眼同額頭佢真係好輕輕打下就算,佢話我果d位其實好緊緻. 自己皮膚跟左自己咁多年,我當然都好清楚,所以覺得佢算係好中肯,無夾硬話人哩樣唔好果度唔夠firm黎迫我加發數。我有好似你地share咁問佢開咩度數(其實我唔了解係乜野),佢叫我信佢,唔係個個打得愈勁度數愈好.....佢會就返我既情況唔同位置同打第幾次黎用唔同度數...(我無出聲,肉隨針板上)差唔多做完佢同我講剛做完效果一定有但唔係最好一定要等28日度先見到最靚既效果....(.佢講到咁,我以為佢係想打定底話俾我知打完無效果都唔關佢事)

我做完一起身照鏡,我只可以話俾你知,我兩年未見過我有 v shape既下巴,唔可以講完全收晒,但起碼改善左80%.....我係好腌尖既人,但果刻我真係真係好滿意即刻攞埋銀包出黎俾錢

再到返sales時間,佢地再用左1粒鐘時間sell我買埋水光槍....其實我無了解過係乜,我內心其實好反感哩d醫學美容野,但因為果剎那太滿意個效果又乖乖俾埋錢,咁就無左4皮野,你地話你地女人錢幾易賺....

Ps. 做完我塊面額頭係紅晒,左面有兩撻紅印,頸最誇張好多紅色一撻撻仲有敏感。不過個姑娘話哩d係假敏感,皮膚一下子未適應到。我4點做,而家凌晨一點已經無晒

以上純分享,希望大家個過程大慨係點

大宅

仲有,做完我去買野食,個叔叔識左我2年問我做乜瘦左咁多面到尖埋

我心裡面十萬個高興
但你地唔好問我邊度做....因為剛做完,我怕維持得唔耐.....

首頁

尾頁

跳至