自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

今日返娘家幫手執野,執到呢個1973年伍毫,好有紀念價值

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆:今日執到錢

應該唔值錢,因太多~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

引用:應該唔值錢,因太多~

原帖由 大力大力 於 16-12-19 發表
應該唔值錢,因太多~
無諗過值唔值錢,只係太耐無見過,紀念下,唔會下下講錢

pwsmay    發表於 16-12-20 09:30
wcpcelia    發表於 16-12-19 16:51
happycat55    發表於 16-12-19 16:40

大宅

2018復活節勳章

侯爵府

Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好特別呀

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

好懷念牙!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

zoekayan 發表於 16-12-19 16:27
今日返娘家幫手執野,執到呢個1973年伍毫,好有紀念價值

我以前有一個八角形既2蚊

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

大力大力 發表於 16-12-19 16:32
應該唔值錢,因太多~

力兄,係你太多錢姐

彩鑽殿

zoekayan 發表於 16-12-19 16:38
無諗過值唔值錢,只係太耐無見過,紀念下,唔會下下講錢

力兄太多錢,點會至在嗰1塊錢呢!

水晶宮

引用:Quote:zoekayan+發表於+16-12-19+16:27+今

原帖由 pomanlife 於 16-12-19 發表
我都有喎

水晶宮

引用:Quote:zoekayan+發表於+16-12-19+16:38+無

原帖由 pomanlife 於 16-12-19 發表
力兄太多錢,點會至在嗰1塊錢呢!
已講明紀念,唔明點解會去左價值到囉

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

水晶宮

回覆樓主:

我未見過

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我未見過

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

pomanlife 發表於 16-12-19 20:54

有角嘅,應該係十角形五蚊?

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

zoekayan 發表於 16-12-19 21:37
已講明紀念,唔明點解會去左價值到囉

人哋嘅價值觀,跟我哋唔同囉!
傾唔埋冷!

首頁

尾頁

跳至