美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cbeyond 發表於 16-12-26 07:56
fingershop 仲平, $528, 朋友介紹入會, 可以有$50 coupon直接扣。

fingershopping 係平台,賣嗰間shop又要研究下係咩店,可唔可靠呀

大宅

條link 講正貨如何分辨
http://www.bseido.com/blog/24k-beauty-bar-check

珊瑚宮

cindy618 發表於 17-1-8 23:28
fingershopping 係平台,賣嗰間shop又要研究下係咩店,可唔可靠呀

人地網站都寫明, 唔信就唔好幫趁。
我信, 就唔晒d多餘時間逐間店去比較。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cbeyond 發表於 17-1-8 23:42

你嘅心態自己舒服,幾好
不過連卓悅,colormix 都有時唔信得過,佢地會溝貨,所以我會選擇做精明嘅消費者

瑪瑙宮

cbeyond 發表於 17-1-8 23:42

你嘅心態自己舒服,幾好
不過連卓悅,colormix 都有時唔信得過,佢地會溝貨,所以我會選擇做精明嘅消費者

珊瑚宮

cindy618 發表於 17-1-9 08:43
你嘅心態自己舒服,幾好
不過連卓悅,colormix 都有時唔信得過,佢地會溝貨,所以我會選擇做精明嘅 ...

幾萬蚊野, 我都會晒吓時間既, 幾百蚊, 就算。
乜都夾到咁盡, 其他人可能好enjoy, 我就會覺得辛苦,晒埋d時間來計d小數。

珊瑚宮

你嘅心態自己舒服,幾好
不過連卓悅,colormix 都有時唔信得過,佢地會溝貨,所以我會選擇做精明嘅 ...

仲有1點, 卓悅, colormix無保證過佢地賣一定係正貨, 但fingershopping有。
唔係偵探, 無本事及時間去求證, 我會選擇相信人地講出承諾。

侯爵府

你嘅心態自己舒服,幾好

jm 我可能同你一樣,為咗用落安心D,所以好難幫襯幾佰蚊水貨,個價越鬥越平,好怪,我又唔想去研究佢真假,又見個價都只係爭幾佰,呢D小數無謂貪平,所以喺日本機場買,係貴D,但用得安心D

ps 日本機場買around 1300

珊瑚宮

amber-darling 發表於 17-1-9 12:25
jm 我可能同你一樣,為咗用落安心D,所以好難幫襯幾佰蚊水貨,個價越鬥越平,好怪,我又唔想去研究佢真假 ...

心態正確, 怕假, 日本最穩陣。
香港買, 就信人地承諾, 若果係假, 多百零二百蚊都唔代表係正貨。

大宅

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

cbeyond 發表於 17-1-9 12:38
心態正確, 怕假, 日本最穩陣。
香港買, 就信人地承諾, 若果係假, 多百零二百蚊都唔代表係正貨。
...

請問大家兩隻是否功能一樣架?買邊個好?

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

liuma 發表於 17-1-8 15:05
蘇寧網上買,仍然有折扣,可減$100,即$599,至31Jan.

我登記左做會員啦,但請問張$100coupon喺邊個位拎到呀?

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

kawai35 發表於 17-1-19 02:00
請問大家兩隻是否功能一樣架?買邊個好?

上面嗰隻好似多啲人用

禁止訪問

大宅

丫雅 發表於 17-1-19 23:26
上面嗰隻好似多啲人用

下面果隻是7000轉(emoji)(emoji)(emoji)所以想問是否一樣功能

珊瑚宮

kawai35 發表於 17-1-20 00:43
下面果隻是7000轉(emoji)(emoji)(emoji)所以想問是否一樣功能

上面嗰支幾轉架??

大宅

丫雅 發表於 17-1-20 00:49
上面嗰支幾轉架??

珊瑚宮

kawai35 發表於 17-1-20 09:00

我啱啱落單,都係要左上面嗰隻

別墅

回覆樓主:

其實到底點用先最好
我用左一排又吾覺有咩效果

男爵府

引用:Quote:liuma+發表於+17-1-8+15:05+蘇寧網上

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

呢兩隻有咩分別? 邊隻好?

首頁

尾頁

跳至