興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

好嬲呀!

一個電腦節又嘈、又大煙(吸煙既煙)、又雜、又要改道...

1) 我呀住在這8樓架,佢地一開始搬野咋,嘈到我要關窗呀;

2) 我要行去警方劃為單方向行走既商舖,我地全都要蹺路而行;

3) 汽車就更加在話下啦,一樣逃唔過蹺路;

最可笑的是,我當行到街口(即電腦節既入口附近),我便聽到有客人講:唓!倉底貨黎既!

我先生就之前同我講:佢地做完電腦節佢地既野仲平左!佢經己做過老襯!

唉,舊年電腦節的位址樓上火燭,連救護車都入不到,哈哈!

究竟,有無人理過實際既收益有多少?是否可以平衡到?是否真的有那麼多人入?計唔計埋我呢類無辜既蹺路市民呀?政府有無做過調查,電腦節是否那麼好?如外國人都來,卻發現真的賣倉底貨會點?
http://kidkid.netfirms.com/leadkidtospeak.htm

禁止發言

別墅

結論係... 奸商得益, 街坊受罪.

禁止發言

複式洋房

我每年都行,每年都係完電腦節先買
係得幾件開倉貨平D,其實一般門市都係呢個價
冇商不奸,奸商唔贊錢,打工仔點會有梁出
就算冇咩特別平野,應該唔會特別貴
點會下下買到最平IT野,
今年個場勁唔好行,迫到
個場以經超出負荷

別墅

原文章由 CTLO 於 08-12-6 21:04 發表
結論係... 奸商得益, 街坊受罪.

奸商???
做生意唔通唔賺???
街坊受罪......呢個我認同........

首頁

尾頁

跳至