自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

早2日book又叫你早一晚先打去,早一晚打去又話第2朝唔打俾你就要call返佢!!朝早真係冇人打黎,打俾佢話依家先call緊車,最後話冇85折的士,只有9折的士!
得la,唔洗la,我師奶仔性格唔俾人屈得ka,我去左搭巴士!眞係嬲到嘔白泡!!

wcpcelia    發表於 16-12-30 15:52

伯爵府

唔好嬲!玩得開心D、食多D……

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

大時大節唔憂做

男爵府

其實call 的士即日call 就得、唔洗早兩日

jayk_1030    發表於 16-12-26 19:56

大宅

呢啲人就係不負責任冇職業道德,你唔接就早講,拖完又拖,依加係出國唔係去隔離區,阻住人地安排先係重點。

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

pat108tap 發表於 16-12-25 06:20
早2日book又叫你早一晚先打去,早一晚打去又話第2朝唔打俾你就要call返佢!!朝早真係冇人打黎,打俾佢話依 ...

你call邊間咁玩嘢?我次次call都無問題

大宅

call van
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

lil_sis 發表於 16-12-25 08:04
呢啲人就係不負責任冇職業道德,你唔接就早講,拖完又拖,依加係出國唔係去隔離區,阻住人地安排先係重點。 ...

冇錯! 最憎 d 人喺到拖,明明冇就死都叫你等。 上次機場call 的士又係,同個的士佬講已經拎咗行李行得,個的士佬話即刻上嚟... 我哋等咗10分鐘都唔見再打比佢,佢又話轉埋個彎就到... 結果等成20分鐘... 其實成個機場唔只佢一架的士,佢一開始話要等我哋可以揀過第二架,或者去多個廁所先...

大宅

vv518vv 發表於 16-12-25 09:01
你call邊間咁玩嘢?我次次call都無問題

嚟緊好早機要call車可以PM你果間個電話我嘛?thanks

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

pooh88 發表於 16-12-25 11:54
嚟緊好早機要call車可以PM你果間個電話我嘛?thanks

飛的apps

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

用APPS啦!! 早15分鐘叫車就OK, 唔需預約.

伯爵府

pat108tap 發表於 16-12-25 06:20
早2日book又叫你早一晚先打去,早一晚打去又話第2朝唔打俾你就要call返佢!!朝早真係冇人打黎,打俾佢話依 ...

Call有折的士唔係犯法

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

濛查查 發表於 16-12-25 16:23
Call有折的士唔係犯法

係犯法架~~

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

自己做緊犯法野吾離普,真係笑死人

jayk_1030    發表於 16-12-26 19:56
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

男爵府

hhmum 發表於 16-12-26 18:14
自己做緊犯法野吾離普,真係笑死人

乜唔係比折先犯法咩,乘客應該唔關事?

首頁

尾頁

跳至