自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仲有無人玩緊?我玩到 1090 就一直無更新,過唔到下一版,超過一個月喇,電腦版同手機版都一樣。
但我喺 youtube 見到有 1090 之後既關。
有無人玩到?

子爵府

畀面勳章

我iphone玩到1217

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

一直有更新啊。。

大宅

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點解我無得更新

我已經試過摌左個app再裝,都係咁

寶石宮

回覆:Candy Crush Soda Saga

你哋好勁呀,打到千幾版

水晶宮

小草 發表於 16-12-29 10:39
仲有無人玩緊?我玩到 1090 就一直無更新,過唔到下一版,超過一個月喇,電腦版同手機版都一樣。
但我喺 you ...
打到1225...WAITING FOR UPDATE !!

大宅

嘩玩到咁高既...
我玩到6百幾有一關過黎過去都玩唔到
之後就開始冇玩...

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

littleangelyy 發表於 16-12-29 10:51
一直有更新啊。。
點先可以有咁多金磚?我得22舊

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

1988cc 發表於 16-12-29 11:52
點先可以有咁多金磚?我得22舊
搶皇冠, 連過5關後會有6支波糖+1小時無限生命值,
另外金條係Bonus, 視乎你帶皇冠坐幾耐寶座,
無人搶到你寶座, 坐到1小時或以上, 有99條金條架.
你無玩過搶皇冠嗎?

版主

我 去 Soda 個 fans page 留左 PM,睇下有無回覆教我點做~

子爵府

littleangelyy 發表於 16-12-29 12:09
無人搶到你 ...

點搶皇冠同坐寶座

版主

littleangelyy 發表於 16-12-29 12:09
無人搶到你 ...
犀利呀!玩左咁耐都唔知有呢樣野~

侯爵府

Lovelybbs 發表於 16-12-29 12:15
點搶皇冠同坐寶座
個game自己設定的, 不過今個星期無出現過5關活動,
我都等緊佢出現, 未出現無得cap圖過你睇.
原來唔係人人都有過5關玩架架!!!???

男爵府

pbpk03845784 發表於 16-12-29 11:43
打到1225...WAITING FOR UPDATE !!
Same here

子爵府

mmki 發表於 16-12-29 10:46
我iphone玩到1217

我都係呢關:mother:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

無人搶到你 ...
請問點搶? 我玩到9百幾咋

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 littleangelyy 的帖子

係咪過唔到關, 要由頭再玩過個個game??

侯爵府

CurryCheng 發表於 16-12-29 13:13
回覆 littleangelyy 的帖子

係咪過唔到關, 要由頭再玩過個個game??

個game 自動設定的bubblegum hill,過五關攞金條,今個星期未出現bubblegum hill活動,所以上google cap 比大家睇,你們没有見過嗎?
另外,今日個game special 係圖2的活動。

侯爵府

瞓得好勳章

無人搶到你 ...

請問點搶? 教我可以嗎?

首頁

尾頁

跳至