親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

Dear parents,

請問哪裏可以買到小朋友雪boot ? 因為只穿一次 ( 下次便不合穿了! ) , 平平地便ok !

Thanks

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好多人講係淘寶買,又平又靚,
可惜我都唔知點買......
有冇人可以幫我丫

別墅

原文章由 小木偶媽咪 於 08-12-9 10:03 發表
有冇人可以幫我丫

我都係呀! 用Visa都唔得嘅,我又無中銀户口,我都想揾好心人幫幫忙呀!

複式洋房

我用中銀嘅visa都唔得呀。

子爵府

好媽媽勳章

如果我無記錯,張visa要先在visa.com.hk做認証,然後才可以在淘寶買東西
如果你們有需要,可pm我
另,我都買了一對26碼的小朋友雪鞋,會在1月7日用完,如果有媽媽不介意小朋友穿二手鞋,我可以借給你們

http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-0db1-4a724ac73711c5de7d780e33b1df81ca.jhtml

男爵府

除左上網買 仲有咩地方有得買

男爵府

原文章由 mtc 於 08-12-9 17:06 發表
除左上網買 仲有咩地方有得買

尤其是男仔(9歲)好難買倒boot...我都好想知, 除左上網買, 仲有咩地方有得買?

別墅

Thanks...

但係除咗網上買呢? 我囝囝着35 & 36 號 ga !!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 #1 psmama 的文章

早兩年我幫個囡喺旺角總統商業中心樓上舖買過,不過依家唔知仲有冇,總統樓下成日有啲亞嬸派傳單的,你可以去睇吓!

男爵府

係唔係 11樓 我去左今年無鞋....

水晶宮

可以去Ocean Terminal - Giga Sports 望下, 4-6歳應該有!
我女10歳, 年頭响Columbia ladies'買ロ左毛毛water resistance boots俾イ巨, 响Giga sports附近, 可以望下
http://www.harbourcity.com.hk/shopping.php?id=1648#
原文章由 nn^^ 於 08-12-9 17:16 發表

尤其是男仔(9歲)好難買倒boot...我都好想知, 除左上網買, 仲有咩地方有得買?

[ 本文章最後由 CINDYC 於 08-12-10 13:24 編輯 ]

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

http://www.baby-kingdom.com/customer/taobao/taobao_6Nov08_ad.php

原文章由 小木偶媽咪 於 08-12-9 10:03 發表
有冇人可以幫我丫
[

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都有對小朋友雪boot 25碼!
都係著過7天, 如果d mama唔介意, 我都可以送出!
男女仔都得因為對鞋係米色有隻'熊仔'喺度!

洋房

我都要買呀! 請問25號是給幾多歲著? 我的小朋友快要6歲的.

Thanks.

原文章由 fskaren2002 於 08-12-10 02:03 PM 發表
我都有對小朋友雪boot 25碼!
都係著過7天, 如果d mama唔介意, 我都可以送出!
男女仔都得因為對鞋係米色有隻'熊仔'喺度!

[ 本文章最後由 sg2601 於 08-12-10 14:10 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

25碼只for2.5歲-3歲!

洋房

Oh~~ Thanks!

原文章由 fskaren2002 於 08-12-10 02:17 PM 發表
25碼只for2.5歲-3歲!

子爵府

原文章由 大細路 於 08-12-9 12:29 發表
我用中銀嘅visa都唔得呀。

可以嫁, 打上card center佢會教你點做嫁

子爵府

大家可以睇吓lee到, d款返黎都可以著得
http://search1.taobao.com/browse/50008165-50003620/n-1------------------------0----------------g,giydknjshizdqnrzga--g,giydknjshli2lv6t-----g,pjxw623fmu----------------40-grid-coefp-0-all-50003620.htm

別墅

Thanks 大家.
我昨晚己在淘寶寶買了. 希望能順利收到貸品!!

複式洋房

fskaren2002,

我正苦惱在哪兒買到2.5-3歲的雪boot, 現在找到你這位救星了, 可否聯絡我? [email protected]

首頁

尾頁

跳至