親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

clay2008 發表於 17-1-22 02:12
請問吸煙區係咪會有好多人吸煙架?因為已無晒非吸煙區同獨立房。
i want know too.....

男爵府

醒目開學勳章

clay2008 發表於 17-1-22 02:12
請問吸煙區係咪會有好多人吸煙架?因為已無晒非吸煙區同獨立房。

我估是視乎當時附近有無人食煙,31/1食完,坐吸煙區,但附近無人食煙

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

請問難波附近係唔係有2間? 我怕訂錯.我上次係BIG C 對面見到一間,
係唔係等於 "千日前" 個間?
http://www.1dining.co.jp/shop/aburiya/
邊間服務好d?

子爵府

wingyee_ma 發表於 17-3-20 01:25
請問難波附近係唔係有2間? 我怕訂錯.我上次係BIG C 對面見到一間,
係唔係等於 "千日前" 個間?
http://www. ...

難波有3間,我食過 bic camera 隔離果間千日前店,另外兩間未試過。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Gloriasogashiwa 發表於 17-3-20 01:53
難波有3間,我食過 bic camera 隔離果間千日前店,另外兩間未試過。

我想問清楚,請問係難波東方飯店附近間big c 隔離或對面馬路?
感謝幫忙

子爵府

wingyee_ma 發表於 17-3-20 07:54

我想問清楚,請問係難波東方飯店附近間big c 隔離或對面 ...

千日前店是在 bic camera 隔離的 ECS第32大厦4樓。

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 wingyee_ma 的帖子

我經白金秘書book 道頓堀御堂筋店, 因千日前店已full. Service 很好, 食物出得快

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Gloriasogashiwa 發表於 17-3-20 08:09

千日前店是在 bic camera 隔離的 ECS第32大厦4樓。 ...

唔該晒

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

jadepearl 發表於 17-3-20 09:19

我經白金秘書book 道頓堀御堂筋店, 因千日前店已full. Service 很好, 食物出得快 ...

請問白金秘書服務,張申請表格要填酒店名,入住日期……有需要填嗎?
是否只需提供餐廳名,電話,人數,日期,時間。

侯爵府

2024年龍年勳章

有關資料都要填的

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

jadepearl 發表於 17-3-21 09:49

有關資料都要填的

many thanks

子爵府

wingyee_ma 發表於 17-3-21 13:13
many thanks

好好食嗎?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

請問是否三人也可以訂房?網上訂只需人數,時間,姓名?我未決定住邊間酒店係咪唔用得白金秘書服務?
明天會更好~~

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 LongRyan 的帖子

我2人, 不是book 房, 是一般卡位, 坐得舒服
白金秘書會用mail要求我補以下資料 :

1. Hotel information of your stay in Japan on xxxx

· Hotel or Minshuku name:

· Hotel or Mishuku owner’s contact number:

· Check-in date:

· Check-out date:

· Reserved guest name:

· Hotel Confirmation/Reservation Number:

· Hotel reservation channel:

2. Food allergy/dislike:

3. Contact phone number in Japan:

4. Whether any guest could speak Japanese:

5. Any children in the group. If so, the age of each children:

6. Alternative dining date & time if the 1st preference has been fully booked:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

jadepearl 發表於 17-3-23 09:45
回覆 LongRyan 的帖子

我2人, 不是book 房, 是一般卡位, 坐得舒服

唔該晒,咁我網上試下卜先。
明天會更好~~

男爵府

講問如2大2小學生是可一樣入4人? 見佢山總數係4人成人價,但又搵口到邊樹入小童,求教 🙇
;-)

首頁

尾頁

跳至