潮流時尚

跳至

首頁
45678...11

尾頁

大宅

Sasalam2012 發表於 16-12-30 21:08
Hihi, 好耐冇見!

今次個post見番好多熟人,好開心呀!

雖然我大部分時間都只是cd rom, 但我都好懷念有你地喺度嘅Bk

大宅

.

公爵府

Sasalam2012 發表於 16-12-30 21:13
你同我應該都唔會遇到依d機會!

你的歐洲H hunting 之旅,雖然要spending ,但已經比一般係香 ...
Thanks想當年我係想喺香港參與H遊戲㗎, 果時去過Sogo, canton red 同中環H, 明示暗示話願意買non leather items去增加買B/KC嘅機會, 可惜d SA耍鬼我, 講東講西講完等如冇講, 所以我真係唔敢亂搏
橫掂去開旅行, 加上果邊訂價低香港咁多, 咪試下喺果邊搵個啱咀形㗎囉, 心諗搏唔到我都比香港買平咗, 有賺啦

大宅

睇到我流曬口水,至正係個ghillies b

大宅

snoopypy 發表於 16-12-30 21:01
同意我都係2013年喺新宿H買到flamingo B30 ghw, 當年真係walk in 0 spending. 只係後來難買咗, 見到 ...

我都係第一個K喺池袋0 spending買返嚟
其餘嗰啲都要用熱血spending 換返嚟

所以往往見到有人0 spending
買到仲要係靚色靚size
只會感嘆奇蹟唔會發生係我身上

大宅

Sasalam2012 發表於 16-12-30 20:52
要搶都去d大戶如Starz n Trin先啦

記得有另一jm有紫色crocs mini c

大宅

LOVE HHH

公爵府

rollingcat 發表於 16-12-30 22:09
:i ...

係呀, 前排興分享walk in 0 spending買到正嘢吖嘛, 但唔係人人都可以遇到奇蹟㗎嘛

子爵府

Sasa, 你今年既年結好正呀!我睇到流哂口水!

公爵府

Kittymummy 發表於 16-12-30 21:16
睇返今年真係全年都冇買過,我仲以為自己成功戒左閃毒Tim, 原來係假象 反而今年買左3個H (之前有po ...

哈哈!都話這個cycle 沒完沒了,不過咁我地先有靚嘢睇!

公爵府

Vivis 發表於 16-12-30 21:28
同意,歐洲的sa真的鬆手很多,我試過係瑞士的st moritz walk in 0 spending 買過黑b 30,在法國的Strasbou ...

咁你嘅收穫都唔錯,我最好彩都係試過一次係東京用極少spending 買到 一個b25

公爵府

翠耳 發表於 16-12-30 21:30
雖然我大部分時間都只是cd rom, 但我都好懷念有你地喺度嘅Bk

係啦,見到你地出現,特別覺得有親切感!

公爵府

xox_xox 發表於 16-12-30 21:31
好耐無見過SaSa出post喇,你個靚靚Croco C真係睇到流晒口水多啲分享,等我哋可以睇多啲靚嘢:ilovei ...

咁之前我冇乜靚嘢,又懶又怕被人圍,無謂獻醜啦!
今年好運,多咗小小特別心頭好,咁就勤力番同大家分享!
見到你地d舊朋友陸續出現,有點又開心又感慨!

公爵府

snoopypy 發表於 16-12-30 21:32
Thanks想當年我係想喺香港參與H遊戲㗎, 果時去過Sogo, canton red 同中環H, 明示暗示話願意買non le ...

以我小小了解,大部分SA對陌生客唔會太快表示有offer, 我記得同幾個H buddies去過 Canton H, 我地每個都拎住個b or k, 問SA買幾多先有b n k, 佢都話要等waiting list重開先有!唯有大家笑笑口講再見!

公爵府

hbert 發表於 16-12-30 22:00
睇到我流曬口水,至正係個ghillies b

Thanks! 你有冇H進賬呀?

水晶宮

Sasalam2012 發表於 16-12-30 23:24
哈哈!都話這個cycle 沒完沒了,不過咁我地先有靚嘢睇!

講開H, 我嘗試過係shop 日日巡。直頭係幾個SA 同門口實蕉都已經認得我. 有個senior 比我感覺好好,有d真係⋯⋯係我睇野時佢serve 我問我其實想要d咩,我好直接開門見山話想要隻c19, 我吾介意spending, 你話我知我要買幾多先有offer我會配合. 通通都話冇呢回事,有d個態度認真麻麻。我試完個berline 28覺得大吾好睇,mini berline 隻色我又吾岩,佢個面口都已經麻麻地係上晒面果隻。最後我都係同reseller 買算.

公爵府

rollingcat 發表於 16-12-30 22:09
:i ...

正常0 spending 多數只買到一般b n k, (自我安慰)!
係H shopping 也有其樂趣嘅,不過最好果top up spending 唔好咁誇張就好啦!

公爵府

rollingcat 發表於 16-12-30 22:12
記得有另一jm有紫色crocs mini c

依度其實應該有不少bk jm買咗唔少靚嘢,希望佢地好似我突然勤力一次,開個年結post分享一下!

公爵府

andersmama 發表於 16-12-30 22:27
Sasa, 你今年既年結好正呀!我睇到流哂口水!

Thanks! 最近你嘅H family都有靚靚新成員!

公爵府

Kittymummy 發表於 16-12-30 23:42
講開H, 我嘗試過係shop 日日巡。直頭係幾個SA 同門口實蕉都已經認得我. 有個senior 比我感覺好好,有d真係 ...

我自己覺得SA愈senior, 佢愈唔會講真話,因為佢已經有一定數量的客。反而啲新SA會主動啲,但多數都要買多幾次之後才會有下文。

唉!依啲不明文的遊戲規則,還是靠運氣遇到一個肯幫你的SA最重要!

首頁
45678...11

尾頁

跳至