親子旅遊

跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

cclemon2009 發表於 17-1-4 14:18
謝謝你,請問小朋友吾食得辣,餐廳有冇湯粉之類食物啱小朋友食呢?

有炒飯炒麵湯麵等,可以叫佢走辣,我叫咗個炒飯俾小朋友食,佢話好味

adrio    發表於 17-1-5 10:09

大宅

回覆樓主:

請pm包車資料,billion thanks

別墅

bearandcare 發表於 17-1-4 18:22
請pm包車資料,billion thanks

已PM

別墅

請教包車資料,感謝。

別墅

hurryup 發表於 17-1-2 19:22
聖誕剛去完新加坡同legoland land, 分享程如下

DAY 1 ~ 18/12 (Sunday)

請教包車資料,感謝。
另你是買package嗎?我問了兩間,都話第一日一定要住新加坡,唔可以住新山。

別墅

sunsunboy 發表於 17-1-7 13:57
請教包車資料,感謝。
另你是買package嗎?我問了兩間,都話第一日一定要住新加坡,唔可以住新山。
...

已pm, 我地都係同agent 買酒店機票package

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hurryup 發表於 17-1-3 21:42
USS 我地去咗兩轉,因為早上去玩咗一陣,太熱遊戲又太多人排隊,決定返酒店俾小朋友休息下,晚上再入場,因 ...
你好,請教:1)包車資料, 在機場去LEGOLAND,大約幾錢?
2) 你訂LEGOLAND酒店, 大約幾錢一晚?(連早餐)
3)新加坡早餐, 如果酒店唔包, 有咩好介紹
感謝幫忙

別墅

wcpcelia 發表於 17-1-8 17:59
你好,請教:1)包車資料, 在機場去LEGOLAND,大約幾錢?
2) 你訂LEGOLAND酒店, 大約幾錢一晚?(連早餐)
3)新加 ...

1) 已PM,我搵Louis, 80SG 一程
2) 我成個Package 酒店連機票買,所以都唔知道
3)亞坤,toast box, killiney,有新加坡風味啲,另外新加坡周圍都有food centre, 都有好多選擇

wcpcelia    發表於 17-1-9 14:59

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hurryup 發表於 17-1-3 22:09
Night Safari
第一次夜晚去動物園,感覺新鮮,動物園有三個活動,睇表演,坐觀光車同行小徑,我地只係睇咗 ...
請問你用咩方法去Night Safari ?巴士, 的士, 定包車?
車費大約多少錢, 謝謝你

別墅

wcpcelia 發表於 17-1-9 15:01
請問你用咩方法去Night Safari ?巴士, 的士, 定包車?
車費大約多少錢, 謝謝你

的士去,巴士返,喺Ang Mo Kio 站搭的士去動物園16-17SG(藍色的士),車程15分鐘左右, 巴士無留意,因為我用3 day pass

我問過酒店職員佢話藍色同黃色的士最平

雲母殿

hurryup 發表於 17-1-9 16:28
的士去,巴士返,喺Ang Mo Kio 站搭的士去動物園16-17SG(藍色的士),車程15分鐘左右, 巴士無留意,因為 ...
謝謝你...最後問題, 其實你個機票連酒店PACKAGE, 大約多少錢呢?

別墅

hurryup 發表於 17-1-4 08:38
我地搭的士去,5分鐘車程,兩次都跟錶收錢,大約$20馬幣

1/ 請問在新山搭的士去hello kitty land 安全嗎?有咩要注意?
2/ 請問新山治安如何?
3/ 另,如去legoland + hello kitty land 需要住2晚嗎?還是2日1夜已夠玩?
4/ Louis 服務好嗎?

別墅

wcpcelia 發表於 17-1-9 16:39
謝謝你...最後問題, 其實你個機票連酒店PACKAGE, 大約多少錢呢?

我個package HK$16,000左右

複式洋房

你好, 可否給我包車司機資料?
謝謝~~

別墅

RonnyBB 發表於 17-1-10 00:38
1/ 請問在新山搭的士去hello kitty land 安全嗎?有咩要注意?
2/ 請問新山治安如何?
3/ 另,如去legolan ...

1-2) 我只係去Legoland 同Hello Kitty Town, 都覺得安全嘅
3)Legoland 有water park 同theme park, 如果去晒都要分兩日,hello kitty town 2-3個鐘都玩得晒
4)Louis 啲司機ok, 好準時

wcpcelia    發表於 17-1-10 14:37

別墅

hurryup 發表於 17-1-10 09:57
1-2) 我只係去Legoland 同Hello Kitty Town, 都覺得安全嘅
3)Legoland 有water park 同theme park, 如果 ...

謝謝回覆
請問新山的士是否全部都是計咪?
還有,出發前要特別唱定馬來西亞幣嗎?如衹有坡紙可否在legoland or hello kitty land附近唱?

別墅

RonnyBB 發表於 17-1-10 10:28
謝謝回覆
請問新山的士是否全部都是計咪?
還有,出發前要特別唱定馬來西亞幣嗎?如衹有坡紙可否在legolan ...

1) 我喺新山搭咗兩次佢都主動用咪錶收錢
2)我出發前同朋友唱咗1500馬幣,如果唔計買門票同手信,都夠用,果度食野好平
3)legoland 有得用坡紙唱馬幣,不過無留意匯率

adrio    發表於 17-2-23 10:13

大宅

hurryup 發表於 17-1-3 11:45
我地搵Louis,160SG 來回,司機都準時,已PM你

可否pm Louis info . Thx

大宅

想要包車資料,thx!

別墅

麻煩PM包車資料,謝

首頁
12345...11