跳至

首頁

尾頁

大宅

講到咁吸引, 過幾日去試下先,橫掂天氣都幾凍.........

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

間酒樓叫咩名呢?謝謝

複式洋房

真係$78唔洗加一,咁抵!等我與waiwai放假去試下先!大家食完記得上黎報料呀!
原文章由 loveycat_0724 於 08-12-14 13:17 發表

真係嫁~
我平時同我老公2個去食~
156埋單~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

i want to try try....

大宅

我上星期六都同仔仔老公去打邊爐呀~平呀~真係收我$156~我老公飲啤酒~佢話好抵食呀~仔仔就無收錢WO!~ D蝦果D真係好生猛呀~拎俾我地果陣用竹纖穿住仲識得郁~勁 有幾個侍應服務態度真係好好~有兩個女人同埋一個戴粗框眼鏡既男人服務唔錯!!覺得好抵食~又夠近~呵呵!!

大宅

原文章由 wcpcelia 於 08-12-15 21:38 發表
間酒樓叫咩名呢?謝謝

富金

複式洋房

有咩食?
原文章由 *AnGeLa* 於 08-12-18 09:53 發表
我上星期六都同仔仔老公去打邊爐呀~平呀~真係收我$156~我老公飲啤酒~佢話好抵食呀~仔仔就無收錢WO!~ D蝦果D真係好生猛呀~拎俾我地果陣用竹纖穿住仲識得郁~勁 有幾個侍應服務態度真係好好~有兩個女人同 ...

大宅

原文章由 Tung_Wai 於 08-12-18 19:56 發表
有咩食?

大至上都係平時果D丸呀~魚蛋~魚~蝦~麵~菜.....等等!!加加埋埋都有成八十幾九十款嫁!!!

大宅

其實咁岩有一晚我睇到呢個標題禁左入黎~俾埋我老公睇~點知第二晚叫我唔好煮飯~去打邊爐~依家呢間酒樓真係多左好多人打邊爐同埋食飯~不過唔知食飯貴唔貴呢~

複式洋房

真係幾吸引!最緊要近,在御皇庭對面,非常方便!
食物新鮮嗎?

原文章由 *AnGeLa* 於 08-12-19 09:50 發表

大至上都係平時果D丸呀~魚蛋~魚~蝦~麵~菜.....等等!!加加埋埋都有成八十幾九十款嫁!!!

別墅

好吸引呀!我雖然不是住在附近,但是搭273a都很方便,食物是自取/任點?

複式洋房

我聖誕假期去食左啦!食物都幾新鮮,有牛、羊、魚、蝦、蠔、丸、菜、麵、4個湯底,食物是任點

原帖由 loy211 於 09-1-5 19:15 發表
好吸引呀!我雖然不是住在附近,但是搭273a都很方便,食物是自取/任點?

大宅

我都去左,星期一至六$78,星期日及公眾假期$88。D食物都算OK,個日又唔係多人。

子爵府

醒目開學勳章

我都去左,好果去大x活/大x樂,富金好D。但係魚旦、墨魚丸不是酒樓自己手打。大致上都OK

複式洋房

唔好意思,我想問吓,如果係上水火車站撘273A,應該係邊個站落?
我都想去試吓。

原帖由 Tung_Wai 於 09-1-5 21:57 發表
我聖誕假期去食左啦!食物都幾新鮮,有牛、羊、魚、蝦、蠔、丸、菜、麵、4個湯底,食物是任點

子爵府

醒目開學勳章

清河邨站
原帖由 PWmama 於 09-1-9 14:05 發表
唔好意思,我想問吓,如果係上水火車站撘273A,應該係邊個站落?
我都想去試吓。

複式洋房

唔該晒!

原帖由 justin08 於 09-1-9 19:23 發表
清河邨站

複式洋房

我今晚又再去食呀!可能今晚天氣寒冷,全場爆滿,好多人~~

原帖由 lancome115 於 09-1-6 00:35 發表
我都去左,星期一至六$78,星期日及公眾假期$88。D食物都算OK,個日又唔係多人。

複式洋房

原帖由 Tung_Wai 於 09-1-10 23:18 發表
我今晚又再去食呀!可能今晚天氣寒冷,全場爆滿,好多人~~
我想問小童幾大先要收小童錢??

首頁

尾頁

跳至