美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

眼周圍長滿油脂粒!
有無product 可以介紹?

民房

weleda wild rose intensive eye cream超得,一星期見效, 兩個月無晒油脂粒

唔講你唔信
不過貴囉
成300蚊10ml 美康有得賣

大宅

原文章由 sherry1968 於 08-12-19 15:07 發表
weleda wild rose intensive eye cream超得,一星期見效, 兩個月無晒油脂粒

唔講你唔信
不過貴囉

真係呀??!!! 咁好, 我都有呀, 好討厭, 咁如果美康會員有冇折架???

大宅

幾貴要試啦!
d油脂粒出到失控,遲d仲大粒就好難攪!

大宅

請問你美康係邊度?我都想買,我眼周圍都有油脂粒呀~THX

原文章由 sherry1968 於 08-12-19 15:07 發表

唔講你唔信
不過貴囉
del by bk

別墅

沙田廣場有, 青衣城都有...

民房

我老公用左clinqiue for men個隻toner之後,,唔知係咪酒精勁,,佢眼既油滋粒冇哂喎!! 如果你冇酒精敏感,可以試下!

大宅

原文章由 yukka 於 08-12-20 10:21 發表
我老公用左clinqiue for men個隻toner之後,,唔知係咪酒精勁,,佢眼既油滋粒冇哂喎!! 如果你冇酒精敏感,可以試下!

咁佢有隻 toner ( 紫色嗰隻 ) 都有酒精嗰喎, 唔知得唔得呢?? 你老公用落眼底乾唔乾呀???

子爵府

陪月勳章

係咪真係油脂粒先, 可能係一d叫x脂瘤(唔記得咗)
油脂粒如果係因為搽錯產品停一排就會冇, 一係就挑咗佢, 如果係後者(好似我咁), 就要去醫生度或者美容院脫咗佢, 搽產品係冇用ga

大宅

唔講你唔信
不過貴囉

我都用過, 但係係我身上唔係太work

禁止訪問

子爵府

陪月勳章

我喺美容院做(用電針), 按大小收費, 平均$200粒, 我脫咗二千几 ; 上次去變xD試facial, 個consult 話佢哋有醫生都可以做, 不過我唔諗住再脫(仲有少少未脫), 所以冇問几錢, 你可以打去問吓

男爵府

原文章由 MaMa2008 於 08-12-23 17:02 發表
我喺美容院做(用電針), 按大小收費, 平均$200粒, 我脫咗二千几 ; 上次去變xD試facial, 個consult 話佢哋有醫生都可以做, 不過我唔諗住再脫(仲有少少未脫), 所以冇問几錢, 你可以打去問吓 ...

我有一粒係眼尾...都好大粒下..有日我去 tung chung 睇醫生...個 e 生睇唔過眼...叫我比佢挑..我心唸..我遲早都要比錢人駛架啦..你話同我做..好啦..我就比你做啦..點知..又唔痛..又快...但我自己就好驚囉..只係有少少血咁囉..好快好返( 1~2 day 到啦 ) ..最好就係又唔駛收我錢丫嘛!!

禁止訪問

子爵府

陪月勳章

琴日喺巴士站見到jackxxline(暗瘡嗰間)有$1 facial, 剛剛上網八吓, 俾我八到佢都有得脫汗管瘤(眼部肉粒)

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

陪月勳章

www.jackelineb+++ty.com
+++ => eau

我要搵搵, 因為嗰間美容院太貴, 我都好耐冇去, 但我記得我仲有卡片, 稍後搵到再post, 依家做緊呢間得藥水...

複式洋房

油脂粒可用激光燒走

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至