影視娛樂

跳至

首頁
34567...36

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

澍媽 發表於 17-2-6 13:03
係喔,覺得佢好慘
果兩母女真係死左 我硬係覺得事有 q k

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

birdy09 發表於 17-2-6 20:16
果兩母女真係死左 我硬係覺得事有 q k
昨晚好似找到女女嘅body

ALAL    發表於 17-2-7 15:55

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sanngsan 發表於 17-2-6 09:19
嚴基俊Dream High裡面做超級大好人,我只係睇過佢演嘅呢套劇,所以今次第一次睇佢做咁變態嘅奸角,又真係 ...

我初初睇覺得好熟口面, 但唔記得邊套劇見過, 多謝 jm 令我記得佢係 dream high 亞 sir

sanngsan    發表於 17-2-7 18:52

大宅

htts 發表於 17-2-7 09:55

好多人估緊個女未死,希望真係未死啦!!

男爵府

池生個樣好反D啦,吳會成日哭,努力破案

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sanngsan 發表於 17-2-7 18:49
好多人估緊個女未死,希望真係未死啦!!

如未c? 咁去左邊呀?

大宅

htts 發表於 17-2-7 21:20
如未c? 咁去左邊呀?

我都想知有無死到呢!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

htts 發表於 17-2-7 09:55
點解會搵到呢, 明明都唔係朴檢察官殺!
放下自在

大宅

ALAL 發表於 17-2-7 20:40
池生個樣好反D啦,吳會成日哭,努力破案

你放心,今晚呢集池生喊得仲多,連我都忍唔住同佢一齊喊!!

ALAL    發表於 17-2-8 08:17

男爵府

豆瓣

被告人8.8
missing9 7.4
voice 7.6
明天和你 8

希望冇記錯

neison
missing 9 7.x average daily poll last week
被告人 17.xx 排第三

中韓粉絲餓了池生D 劇太耐

男爵府

第六集結尾超緊張

寶石宮

cattz288 發表於 17-2-8 00:09
點解會搵到呢, 明明都唔係朴檢察官殺!
真係似未C。 但估唔到原來尾果5分鐘咁精彩! 我初以為唔係咁狗血玩suicide呀? 但點知但聖圭係咪一直知嘅呢? 之前一直唔見佢對政宇有 '特別情感"喎? 佢會否唔忍心殺夏妍而放佢走? 但人去左邊?

車敏浩為左唔想政宇查自己真正身份就殺佢全家? 呢個原因唔多合理喎。 佢點解要咁做呀?any肥, 佢真係好變態

寶石宮

sanngsan 發表於 17-2-8 00:09
你放心,今晚呢集池生喊得仲多,連我都忍唔住同佢一齊喊!!
我為佢動容呀

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-2-7 21:20
如未c? 咁去左邊呀?
我估殺手無殺到, 佢成日話要返出去照顧妹妹, 莫非係講梗池晟個女?

ALAL    發表於 17-2-8 12:51
[

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

htts 發表於 17-2-8 09:30
真係似未C。 但估唔到原來尾果5分鐘咁精彩! 我初以為唔係咁狗血玩suicide呀? 但點知但聖圭係咪 ...

好緊張! 咁聖圭即係一路都跟住佢! 燒簽名文件果度咁2希, 咁都唔死得! 就咁燒左就無左, 一早scan晒落server喇
放下自在

伯爵府

嘩,真係估你唔到呀緊張死我,竟然臨尾先話我知關佢事之後又要等下集,等C我啦

寶石宮

amychoi 發表於 17-2-8 10:06
我估殺手無殺到, 佢成日話要返出去照顧妹妹, 莫非係講梗池晟個女?
但佢會否咁好對個唔識嘅女仔呀?同埋E家夏妍係邊?  

寶石宮

cattz288 發表於 17-2-8 10:44
好緊張! 咁聖圭即係一路都跟住佢! 燒簽名文件果度咁2希, 咁都唔死得! 就咁燒左 ...
我覺得點都留底呱,唔會咁流呀?

但我唔明車點解要殺2母女?  殺左佢地, 政宇就唔會查佢咩?  唔通佢2個見到D唔應該見嘅野?

仲有, 佢點肯定政宇會失憶仲自己承認殺人呀?

象牙宮

htts 發表於 17-2-8 12:05
我覺得點都留底呱,唔會咁流呀?

但我唔明車點解要殺2母女?  殺左佢地, 政宇就唔會查佢咩?  唔通佢2 ...

真係有葯可以令人短暫失憶? 仲要係想失邊段都可以! 諾貝爾獎都應該拎到!
放下自在

侯爵府

好睇!

首頁
34567...36

尾頁

跳至