網購天地

跳至

首頁
45678...11

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章

momofish2002 發表於 17-5-7 22:41
依個post好毒同好鬼正呀

禁你買左未
違規內容

珍珠宮

開心吸收勳章

yu-ma 發表於 17-4-21 22:39
Thanks

hello, 點呀,個兩支野正吾正呢?
違規內容

男爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-5-7 23:15
hello, 點呀,個兩支野正吾正呢?

我主要買頭髮用品無買支精華, 我買左 kiehls amino acid shampoo & conditioner,kiehls hair mask & creme, 大出血但真係平hk 好多. 用左一星期左右,洗完頭感覺頭髮順左有光澤左, 我本身用緊有機洗髮水,但洗完頭都會有散咁,kiehls 唔會。mask 用過一次落少少就夠焗油好滑。正

蛋皇哥0127    發表於 17-5-8 15:42

珍珠宮

開心吸收勳章

yu-ma 發表於 17-5-7 23:50
我主要買頭髮用品無買支精華, 我買左 kiehls amino acid shampoo & conditioner,kiehls hair mask & cre ...

係呀,我係問你洗頭水,懶得打禁多字
妳滿意就好了

違規內容

男爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-5-7 23:52
係呀,我係問你洗頭水,懶得打禁多字
妳滿意就好了 :go ...

我習慣隔日洗頭唔想日日吹,現在哩個天氣第二日就笠,本來想轉支比較爽的,但kiehls 都係偏潤都要日日洗,不過頭髮無以為咁干

珍珠宮

開心吸收勳章

yu-ma 發表於 17-5-8 00:11
我習慣隔日洗頭唔想日日吹,現在哩個天氣第二日就笠,本來想轉支比較爽的,但kiehls 都係偏潤都要日日洗, ...

我係鬈毛底,一直都負離子。。

用左後。。好易吹直同好自然,暫不用去做負離子

我習慣每朝洗頭吹直返工

違規內容

男爵府

我上次買左枝KIEHLS ULTRA FAICAL CLEANER 好好用WO...一粒豆就可以洗晒成面...我買左枝細SIZE,減價後大概40蚊HKD...真係好鬼平....好抵用...下次要回購

珍珠宮

開心吸收勳章

lambxx 發表於 17-5-8 11:35
我上次買左枝KIEHLS ULTRA FAICAL CLEANER 好好用WO...一粒豆就可以洗晒成面...我買左枝細SIZE,減價後大概4 ...
link pls
違規內容

男爵府

http://www.selfridges.com/GB/en/ ... 2-2000636-S0496000/

9磅係稅前價...稅後好似7個幾磅...上次減價因為有BUG...所以減到4 磅....佢有大枝架...稅後13.8 磅...HK賣190蚊....

我已經放左係車...等SUMMER SALE 個時去買....打個8折其實都好超值....

珍珠宮

開心吸收勳章

我都加了。。。
吾該。。。

有時我會 overlook... summer sales 麻煩大家互相通知下
違規內容

珍珠宮

開心吸收勳章

這 都好正呀

http://www.selfridges.com/GB/en/cat/kiehls-hydro-plumping-re-texturising-serum-concentrate-50ml_372-2000636-S1360000/
違規內容

男爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-5-8 15:39
我都加了。。。
吾該。。。
你得閒好無聊時可以CLICK 去D ITEM 睇下...例如鞋...佢LAST 個幾個PAGE 有D 減價貨..我上2周執到對NIKE AIR 40磅埋單.....不過就要睇下有冇SIZE 同埋個D 款相對冇唔減價既好啦....我純粹想買對AIR波鞋..見平就唔理佢咩款,著得入就OK......其他ITEM 我都見過有減...例如家品,廚具..不定期有D 鬼鼠減價架....

珍珠宮

開心吸收勳章

lambxx 發表於 17-5-8 15:56
你得閒好無聊時可以CLICK 去D ITEM 睇下...例如鞋...佢LAST 個幾個PAGE 有D 減價貨..我上2周執到對NIKE AIR ...
我都係禁 check

不過,等大減都買多D
違規內容

男爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-5-8 16:00
我都係禁 check

不過,等大減都買多D
話說我上個月去英國..去左實體店....行完一圈咩都冇買...首先貴價野睇唔0岩....然後如果買SKIN CARE,鞋呀..食品 其他個D...我會選擇上網買寄返來.....係個邊買野退稅要比手續費...蝕水....不如上網買..退足比你..又唔駛托餐懵.....

珍珠宮

開心吸收勳章

lambxx 發表於 17-5-8 16:07
話說我上個月去英國..去左實體店....行完一圈咩都冇買...首先貴價野睇唔0岩....然後如果買SKIN CARE,鞋呀.. ...
明智
違規內容

男爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-5-8 08:43
我係鬈毛底,一直都負離子。。

用左後。。好易吹直同好自然,暫不用去做負離子

你買果 set olive shampoo 係未比 amino acid 更潤,幾時係summer sales

珍珠宮

開心吸收勳章

yu-ma 發表於 17-5-8 23:59
你買果 set olive shampoo 係未比 amino acid 更潤,幾時係summer sales
我覺得幾潤下。。。

我未試妳個隻,係我同事話 夏天 用好。。

我遲下 都會買。

summer sales 未知, 我地都等緊

互相緊密聯啊
違規內容

複式洋房

lambxx 發表於 17-5-8 16:07
話說我上個月去英國..去左實體店....行完一圈咩都冇買...首先貴價野睇唔0岩....然後如果買SKIN CARE,鞋呀.. ...

我都係. 4月尾去英國
入Selfridges空手返出黎
退埋稅都好似仲貴過網購
始終退稅都要收手續費

男爵府

lunching 發表於 17-6-1 12:56
我都係. 4月尾去英國
入Selfridges空手返出黎
退埋稅都好似仲貴過網購
聰明人呀你.....門市退稅仲有手續費呀...退唔足架....

除非你想買既野佢唔送HK....否則我連餅乾都唔想托呀....

男爵府

好似SUMMER SALE 6月會減價....各位...睇定D 野掉定入車喇

蛋皇哥0127    發表於 17-6-1 17:02

首頁
45678...11

尾頁

跳至