親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問大家去曼谷咁多次,心目中覺得最好係邊間酒店啊?
我一家三口準備5月出發

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁你有乜心水? 揀左大約邊間?
啲價錢可以差好遠架喎, 我like siam區, 方便行街hea下

水晶宮

TMC3012 發表於 17-1-9 08:54
咁你有乜心水? 揀左大約邊間?
啲價錢可以差好遠架喎, 我like siam區, 方便行街hea下 ...
我都係like Siam一帶 !!

水晶宮

misspeggyho 發表於 17-1-9 05:24
我一家三口準備5月出發 ...
邊有話最好架 ?? 咁樓主自己心水又係邊間??

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:請問大家去曼谷咁多次,心目中覺得最好係邊

原帖由 misspeggyho 於 17-01-09 發表
St. Regis Hotel, 非常滿意,bts直出1分鐘到酒店。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

心目中嘛~係自己覺得最好!
我收集下意見~
我諗住Asok站附近,較新酒店好D!
睇下大家嘅心水係乜,我自己再研究下咁囉!

大宅

回覆 misspeggyho 的帖子

視乎你心目中想要咩配套啦,雖然我唔係好泰fans,但平均1年1轉,未有小朋友時住個 Pullman Kingpower, 有小朋友後住個Conrad(大使館區附近), 有好多人推Kempinski,
但我心目中下次最想住嘅係Plaza Athenee.

amk650191    發表於 17-3-20 09:08

男爵府

wawaliluk 發表於 17-1-16 21:20
St. Regis Hotel, 非常滿意,bts直出1分鐘到酒店。

Same here.除左要轉(emoji)同泳池較細之外,基本上無咩可以彈

伯爵府

好媽媽勳章

titma 發表於 17-1-16 23:50
回覆 misspeggyho 的帖子

視乎你心目中想要咩配套啦,雖然我唔係好泰fans,但平均1年1轉,未有小朋友時住 ...

睇人地啲遊記Conrad去BTS好似遠遠地,是嗎?

大宅

BforGirl 發表於 17-1-17 22:57

Conard有shutte bus 去就近BTS

伯爵府

好媽媽勳章

BNA 發表於 17-1-17 23:20
Conard有shutte bus 去就近BTS
咁又唔錯

男爵府

BforGirl 發表於 17-1-17 22:57

行要10-15分鐘

伯爵府

好媽媽勳章

brima 發表於 17-1-18 08:34
行要10-15分鐘

umm... thx

伯爵府

好媽媽勳章

misspeggyho 發表於 17-1-9 05:24

因為我地唔shopping唔spa 只係帶吓仔游吓水食吓野 所以都翻兜過peninisula幾次

大宅

回覆 BforGirl 的帖子

其實行出去BTS都係6~8分鐘路程,如果行得快可能唔洗。而家隔離個商場已經有supermarket, 買完直接上房,唔洗去big c.

伯爵府

好媽媽勳章

titma 發表於 17-1-18 11:34
回覆 BforGirl 的帖子

其實行出去BTS都係6~8分鐘路程,如果行得快可能唔洗。而家隔離個商場已經有supermar ...

好的, 謝謝你

別墅

回覆 titma 的帖子

有朋友介紹Pullman Kingpower,我正考慮因為我老公想hea,見D相泳池都吾錯。謝謝你

大宅

misspeggyho 發表於 17-1-16 22:06
心目中嘛~係自己覺得最好!
我收集下意見~
我諗住Asok站附近,較新酒店好D!

一定係 Grande Centre Point Terminal 21, 有天橋連接 Asoke

大宅

Hansar 今年諗都唔使諗都係簡呢間

侯爵府

如果鐘意游水嘅, 邊間好?

首頁

尾頁

跳至