自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

換衫落去接熙熙喇,要慢慢行上去

晏 d 見啦
愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔記得講早晨添

早晨呀 ~ ~ ~ :lol :lol
愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

會唔會移左位呀

有無打算去体跌打呢?

祝快快康復!
原文章由 kitwong 於 08-12-15 11:26 發表

琴日係厠所跌左係度,Pet Pet 落地先,以家 Pet Pet 中間舊骨好痛,上落樓梯、彎底身同坐底都要就住 mouth:

琴晚半夜二點幾咳醒,去完厠所諗住返上床訓,點知一上床都未訓底又咳過,我又驚嘈醒佢地,終於我係廳坐係度訓,訓到四 ...

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

哎呀!駛唔駛睇醫生呀
屎屎臨生跌到好似都係差唔多位置wor!
原文章由 kitwong 於 08-12-15 11:26 發表

琴日係厠所跌左係度,Pet Pet 落地先,以家 Pet Pet 中間舊骨好痛,上落樓梯、彎底身同坐底都要就住 mouth:

琴晚半夜二點幾咳醒,去完厠所諗住返上床訓,點知一上床都未訓底又咳過,我又驚嘈醒佢地,終於我係廳坐係度訓,訓到四 ...

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 3littlepigs 於 08-12-15 11:06 發表

大豬終于大個仔喇, 大家唔好見笑,對於您地看來, 可能係一見好小好小的事, 但我卻得他開始懂事喇

昨天我地一家五口同埋婆婆(即係我亞媽)去尖沙咀吃午餐,係
o甘'二'影下相啦. 大豬居然主動話要等埋婆婆,仲要拖婆婆,真係o甘大個仔都未試過呀!平時真係曉纏住我,同埋掛住響商場度走來走去架咋

見到真係有好安慰.

希望下一步讀書都會生性d啦!

[ 本文章最後由 包包魔怪媽咪 於 08-12-15 13:41 編輯 ]

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

陰公...使唔使去睇跌打

琴晚半夜二點幾咳醒,去完厠所諗住返上床訓,點知一上床都未訓底又咳過,我又驚嘈醒佢地,終於我係廳坐係度訓,訓到四點幾走番上床再訓過,今朝起身周身骨痛

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叻叻
原文章由 3littlepigs 於 08-12-15 11:06 發表

大豬終于大個仔喇, 大家唔好見笑,對於您地看來, 可能係一見好小好小的事, 但我卻得他開始懂事喇

o甘'二'影下相啦. 大豬居然主動話要等埋婆婆,仲要 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

開開心心過個聖誕呀....
原文章由 包包魔怪媽咪 於 08-12-13 10:29 發表
2j換新裝呀?

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

o甘'二'影下相啦. 大豬居然主動話要等埋婆婆,仲要 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

小心傷咗條大"陣"呀,睇吓靚仔好啲wor....

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

溫晒書又夠鐘走人

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

多謝各位瘋人姨姨~
原文章由 包包魔怪媽咪 於 08-12-15 12:06 發表

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我收到本2009記事簿,我覺得幾靚,但我一向好少用記事簿,唔想side左,所以睇下你地啱唔啱駛~

呎吋﹕13.5 x 18.5 x 3cm

photo......
1, 2, 3, 4, 5

珍珠宮

市道唔好,今年都少左月曆,記事薄

原文章由 小草 於 08-12-15 16:20 發表
我收到本2009記事簿,我覺得幾靚,但我一向好少用記事簿,唔想side左,所以睇下你地啱唔啱駛~
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

版主

係呀,比以前真係少好多好多,不過我地人都少左好多,所以有剩
原文章由 webjen 於 08-12-15 16:28 發表
市道唔好,今年都少左月曆,記事薄

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

有人話比我,不過我都唔要lu~
原文章由 小草 於 08-12-15 16:20 發表

呎吋﹕13.5 x 18.5 x 3cm

photo......
1, 2, 3, 4, 5 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

整緊綠萼呢個彈彈波吐司,舊麵糰真係超濕呀,跟本無辦法搓,不過為咗親身體驗呢個彈到飛起嘅麵包,同埋佢唔使長時間發酵果吓好吖嘛,一於同舊麵糰搏過

[ 本文章最後由 包包魔怪媽咪 於 08-12-16 01:33 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至