烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我今日係2記買咗5cans金桶$195
原帖由 acintl 於 09-1-15 23:50 發表
而家二德惠都有得買, 大家可以去睇睇, 價錢應該最平係佢架啦!

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 she.....she 於 09-1-15 21:06 發表

蝴蝶村間印尼店有紅罐三角X牛油$37.

屯門係新墟好鬼串但又好多人幫襯嗰間車仔麵(好似叫唐記), 係嗰條巷行入去, 有間印尼舖, 我早上個月買過都係$39/4xxg

複式洋房

仲有冇地方平過39???

大宅

原帖由 健朗媽咪 於 09-1-16 17:03 發表

屯門係新墟好鬼串但又好多人幫襯嗰間車仔麵(好似叫唐記), 係嗰條巷行入去, 有間印尼舖, 我早上個月買過都係$39/4xxg

個度都有呀,

複式洋房

我今日去cwb搵過好多鋪都冇呀!

大宅

我前日去買$35咋喎~~~

大宅

今日見倒 gold 36 及 red 34

原來成份一樣的. size 也一樣

大宅

咁貴, 賺一個DOUBLE 呀, 印尼買回來$15有找呀!

我用緊個D係工人一見有同鄉返印尼, 就叫佢地帶比我,所以唔駛用貴嘢

你有印尼工人, 都可以比張相佢地, 問吓可唔可以幫你地買啦!

洋房

我係荃灣大屋街近全完堂果間印尼鋪買左一罐金桶牛油434 克,$32蚊,佢賣既三角嘜一樣size,$28蚊.都幾平.
Helen的方家小廚http://hk.myblog.yahoo.com/helen-leung

民房

我係cwb烘焙買$40-454g 平ma!?
好多人都推介呢隻金罐牛油整餅, 今晚試試先...再report.

民房

原帖由 Helen617 於 09-1-22 11:58 發表
我係荃灣大屋街近全完堂果間印尼鋪買左一罐金桶牛油434 克,$32蚊,佢賣既三角嘜一樣size,$28蚊.都幾平.

嘩!! 你買得咁抵.... 大屋街幾多號?附近有咩building架. 我又去買.

複式洋房

搵到間37蚊!(我係會員有折)
而家係咪一般都係咁上下價錢?

大宅

畀面勳章

我今天都到二x惠買咗! 非會員 $41 會員有95折$39!

首頁

尾頁

跳至